logo
امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۸:۲۸
[ شناسه خبر : ۲۳۶۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس فراکسیون فرش و صنایع دستی مجلس:

محدودیت‌های بیمه‌ای فرشبافان برداشته می‌شود/ بررسی طرح 14 ماده‌ای حمایت از استادکاران صنایع دستی در مجلس

محدودیت‌های-بیمه‌ای-فرشبافان-برداشته-می‌شود-بررسی-طرح-14-ماده‌ای-حمایت-از-استادکاران-صنایع-دستی-در-مجلس

رئیس فراکسیون فرش و صنایع دستی مجلس از بررسی طرح 14 ماده‌ای حمایت از استادکاران صنایع دستی در مجلس خبر داد.

علی وقف‌چی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به طرح حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایع دستی اظهار کرد: از تک تک نمایندگان محترم که با نگرش فوق‌العاده مثبت خود به هنرمندان کشور به این طرح رای 88 درصدی دادند تشکر و قدردانی می‌کنیم.

وی عنوان کرد: طرحی که در این روزها به صحن علنی آمده در گذشته نیز به صورت ناپخته به صحن آمده بود که برای رفع ایرادات به کمیسیون صنایع برگشت داده شد تا اینکه روز گذشته این طرح مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس فراکسیون فرش و صنایع دستی مجلس با اشاره به جزئیات این طرح گفت: ما در بحث صنایع دستی و فرش دو متولی داریم، متولی فرش مرکز ملی فرش ایران وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت است و صنایع دستی دیگر نیز سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است که در این وضعیت به فرش توجه جدی نشده بود.

وی بیان کرد: خوشبختانه در طرح جدید دوستان در کمیسیون‌های مختلف و کسانی که نسبت به این طرح نظرات خوبی داشتند که سبب شده یک انسجامی بین فرش و صنایع دستی در این قانون ایجاد شود.

وقف‌چی با اشاره به اینکه تمامی امکاناتی که در این طرح پیش‌بینی شده هم برای فرش و هم برای صنایع دستی دیگر است، گفت: این طرح 14 ماده است که 3 ماده آن تصویب شده است و امیدواریم مواد دیگر این طرح تصویب و نواقص احتمالی نیز برطرف شود تا اینکه یک روش مناسب، ارزان و سریع برای اشتغال جوانان ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: صنایع دستی مزایای فراوانی دارد از جمله اینکه در بحث تامین مواد اولیه نیاز به خارج از کشور نداریم و از طرفی می‌تواند اشتغال‌ آفرینی خوبی را در کشور داشته و نقش خود را در اقتصاد مقاومتی ایفا کند.

رئیس فراکسیون فرش و صنایع دستی مجلس با بیان اینکه یکی از اساسی‌ترین دغدغه‌های فعالان حوزه صنایع دستی بحث بیمه است، اظهار داشت: با تشخیص فعالیت توسط دو مرجع یعنی صنعت، معدن و تجارت و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دولت حتما مکلف به بیمه کردن فعالان این عرصه خواهد بود.

وی اضافه کرد: در اجرای قانون فوق، عدم حضور در ساعت معین در محل کار نمی‌تواند درباره فرش و قالی مبنای قطع بیمه قرار گیرد که در گذشته چنین نبود و بیمه بیشتر فرشبافان به خاطر حضور نداشتن قطع شد.

وقف‌چی با تاکید بر اینکه فعالان حوزه صنایع دستی باید بیمه باشند تصریح کرد: ما معتقدیم که همه مردم در کشور باید بیمه شوند.

//س

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر