logo
امروز : سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۵:۵۶
[ شناسه خبر : ۱۰۸۷۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم:

سیرکاران طارم با مشکل نبود واحدهای فرآوری صنعتی و بسته‌بندی مواجه هستند

سیرکاران-طارم-با-مشکل-نبود-واحدهای-فرآوری-صنعتی-و-بسته‌بندی-مواجه-هستند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به مشکلات سیرکاران در شهرستان طارم گفت: سیرکاران طارم با مشکل نبود انبار فنی، واحدهای فرآوری صنعتی و بسته‌بندی مواجه هستند.

مجتبی اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به مشکلات سیرکاران در طارم اظهار کرد: نبود انبار فنی و همچنین نبود واحدهای بسته‌بندی و فرآوری صنعتی در این شهرستان از مشکلات سیرکاران است.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های مختلف آموزشی هر سال برای کشاورزان طارم افزود: تامین نهاده‌ها، بازدیدهای کارشناسی و ارایه توصیه‌های فنی، ارسال پیامک‌ها و اطلاعیه‌های ترویجی و همچنین تلاش برای جذب تجار از مناطق مختلف کشور به منظور افزایش صادرات و تنظیم بازار محصول کشاورزان انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به اینکه براساس برآوردهای انجام شده امسال حدود 72 هزار تن سیر از مزارع طارم راهی بازار مصرف می‌شود گفت: در هر سال مازاد تولید سیر به سایر استانها و کشورها صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر کار برداشت محصول سیر از یک هزار و 800 هکتار سطح زیر کشت این محصول را آغاز شده است افزود: هر سال میزان تولید سیر در شهرستان طارم مازاد بر نیاز است.

اسکندری با اشاره به اینکه امسال درآمد حاصل از کشت و کار سیر در شهرستان طارم 108 میلیارد تومان برآورد شده است، بیان کرد: سیر تولیدی طارم همه ساله علاوه بر تامین نیاز استان زنجان به سایر استان‌ها همچون تهران، گیلان، قزوین، مازندران و کردستان ارسال می‌شود.

اسکندری خاطرنشان کرد: سیر تولیدی شهرستان طارم همچنین به دلیل برخورداری از طعم، عطر و کیفیت بسیار مطلوب همه ساله توسط بازرگانان سایر استان‌ها به مناطق مختلف کشور و کشورهای خارجی از جمله عراق و روسیه صادر می‌شود.

//ع

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر