logo
امروز : پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۷:۴۰
[ شناسه خبر : ۵۴۳۰۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
معاون بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان:

شارژ خودروهای برقی به خدمات جایگاه‌های زنجان اضافه می‌شود

شارژ-خودروهای-برقی-به-خدمات-جایگاه‌های-زنجان-اضافه-می‌شود
معاون بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان گفت: از سال ۱۴۰۴ جایگاه‌های جدید ملزم به احداث ایستگاه شارژ خودروهای برقی هستند و تاکنون یک ایستگاه شارژ در استان به بهره‌برداری رسیده است.

احمد مجتهدی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: از سیاست‌هایی که از سال ۱۴۰۴ در دستور کار شرکت نفت قرار گرفته، توسعه ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی است و جایگاه‌هایی که از این سال به بعد مجوز دریافت می‌کنند، ملزم به احداث یک ایستگاه شارژ خودروی برقی هستند.

بیشتر بخوانید

وی افزود: در استان زنجان تاکنون یک مورد ایستگاه شارژ خودروی برقی به بهره‌برداری رسیده و برای چندین مورد دیگر نیز مجوز صادر شده که در مرحله احداث قرار دارند و امیدواریم در آینده نزدیک این مجموعه‌ها نیز به شبکه خدمات‌رسانی شرکت اضافه شوند.

معاون بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان بیان کرد: با توجه به روند توسعه خودروهای برقی در کشور، ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز برای شارژ این خودروها اهمیت دارد و در همین راستا، احداث ایستگاه‌های شارژ در جایگاه‌های جدید در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در حال حاضر اولویت سرمایه‌گذاری ما شهرستان ماهنشان است و از تمام سرمایه‌گذارانی که می‌توانند در این شهرستان برای احداث جایگاه سرمایه‌گذاری کنند، استقبال می‌کنیم و در خدمت آنها خواهیم بود.

مجتهدی ادامه داد: در سطح استان ۴۰ باب جایگاه CNG وجود دارد که قابلیت توسعه نیز خواهند داشت، به‌ویژه در مناطقی که خودروهای دوگانه‌سوز تردد بالایی دارند و این موضوع می‌تواند صرفه اقتصادی مناسبی برای سرمایه‌گذاران داشته باشد.

مجتهدی افزود: در حوزه گرمایش نفت سفید، سهمیه ذخیره‌سازی پاییز هفته گذشته ابلاغ شده و از اول شهریورماه قابلیت استفاده دارد. این سهمیه در کارت بانکی افرادی که فاقد گاز شهری هستند، شارژ شده و اطلاع‌رسانی‌های لازم نیز انجام گرفته است.

مجتهدی با تأکید بر ضرورت ذخیره‌سازی به‌موقع سوخت خاطرنشان کرد: مردم باید پیش از فرارسیدن فصل بارش و برف، نسبت به ذخیره‌سازی سوخت مورد نیاز خود اقدام کنند تا در فصل سرد سال با مشکل تأمین سوخت مواجه نشوند. مراکزی مانند خانه‌های بهداشت و مدارس فاقد گاز شهری نیز باید در اسرع وقت برای تأمین سوخت مورد نیاز خود اقدام کنند.

مجتهدی در ادامه گفت: سهمیه گاز مایع برای مناطقی که گاز شهری ندارند، در ابتدای هر ماه در کارت‌های بانکی شارژ می‌شود و مردم می‌توانند متناسب با نیاز خود، میزان مورد نیازشان را تأمین کنند.

مجتهدی همچنین درباره تأمین سوخت صنایع، معادن، شرکت‌ها و کارخانه‌ها اظهار داشت: در این حوزه دو نوع مصرف‌کننده داریم؛ مصرف‌کنندگانی که ماهانه بیش از ۶ هزار لیتر فرآورده دریافت می‌کنند و در گروه مصرف‌کنندگان عمده قرار می‌گیرند و مصرف‌کنندگانی که کمتر از ۶ هزار لیتر مصرف دارند و در دسته مصرف‌کنندگان جز قرار می‌گیرند.

مجتهدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۴ مصرف‌کننده عمده در سطح استان وجود دارد که متناسب با نیازشان سوخت مورد نیاز آنها تأمین می‌شود و حدود ۹ هزار و ۴۵۰ مصرف‌کننده جز نیز در استان وجود دارد که فرآیند سوخت‌رسانی به آنها انجام می‌شود.

مجتهدی ادامه داد: با تدابیر مدیر منطقه و تلاش تک‌تک همکاران، تاکنون هیچ وقفه‌ای در ارائه سوخت به مصرف‌کنندگان عمده و جز، خانوارهای فاقد گاز شهری، مسافران عبوری از استان و شهروندان در جایگاه‌های سوخت نداشته‌ایم.

مجتهدی تأکید کرد: با وجود شرایط مختلفی که بر کشور تحمیل شده، از جمله شرایط جنگی، بی‌ثباتی‌ها، ناآرامی‌ها و حوادث طبیعی مانند زلزله، تلاش و همت مجموعه بر این است که روند سوخت‌رسانی با قوت ادامه پیدا کند؛ چراکه جایگاه‌های سوخت از نخستین مراکزی هستند که مردم در شرایط مختلف به آنها مراجعه می‌کنند و استمرار فعالیت آنها اهمیت زیادی دارد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر