logo
امروز : پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۵:۴۶
[ شناسه خبر : ۵۴۲۴۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان:

مدارس باید بستر رشد و مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان باشند

مدارس-باید-بستر-رشد-و-مسئولیت‌پذیری-دانش‌آموزان-باشند
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با تأکید بر نقش مدارس در تربیت دانش‌آموزان، گفت: مشارکت دانش‌آموزان در برنامه‌های مدرسه زمینه‌ساز رشد، مسئولیت‌پذیری و آمادگی آنان برای آینده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ ذبیح‌الله تاراسی، در جشن شکوفه‌ها که در دبستان دکتر امیراعلم غضنفریان زنجان برگزار شد، با تبریک آغاز سال تحصیلی، حضور دانش‌آموزان در مدارس را نعمتی برای معلمان و موجب ایجاد شور و نشاط در محیط‌های آموزشی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به اهمیت همراهی خانواده‌ها با آموزش‌وپرورش، اظهار داشت: اعتماد والدین به مدارس، مسئولیت آموزش‌وپرورش را برای تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان سنگین‌تر می‌کند و مجموعه آموزش‌وپرورش باید تمام توان خود را برای آموزش، تربیت و آماده‌سازی دانش‌آموزان برای زندگی آینده به کار گیرد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با اشاره به شیوه‌های جدید آموزشی، بر ضرورت همراهی والدین در این مسیر تأکید کرد و گفت: دانش‌آموزان باید با روحیه کنجکاوی و پرسشگری در مدرسه حضور داشته باشند و از سؤال پرسیدن و تجربه کردن نترسند.

وی همچنین مهربانی و مسئولیت‌پذیری را از مؤلفه‌های مهم رشد دانش‌آموزان دانست و افزود: دانش‌آموزان باید با دوستان و معلمان خود مهربان باشند و در برنامه‌های مختلف مدرسه نقش بپذیرند؛ چراکه پذیرش نقش و مسئولیت، زمینه رشد و تقویت مسئولیت‌پذیری آنان را فراهم می‌کند. 

تاراسی در پایان با قدردانی از معلمان، اولیا، عوامل اجرایی مدرسه و اصحاب رسانه، مشارکت دانش‌آموزان در اجرای بخش‌های مختلف جشن شکوفه‌ها را ارزشمند دانست و خاطرنشان کرد: حضور فعال دانش‌آموزان در برنامه‌های مدرسه، زمینه رشد همه‌جانبه آنان و تحقق رویکردهای نوین آموزشی را فراهم می‌کند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر