logo
امروز : پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۲۲:۱۷
[ شناسه خبر : ۵۴۷۲۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر حوزه علمیه خواهران استان زنجان:

۷۰ درصد آمریکایی‌ها مخالف جنگ با ایران هستند

۷۰-درصد-آمریکایی‌ها-مخالف-جنگ-با-ایران-هستند
مدیر حوزه علمیه خواهران استان زنجان گفت: بر اساس نظرسنجی‌های انجام‌شده، حدود ۷۰ درصد از مردم آمریکا با جنگ علیه ایران مخالف‌اند، چرا که آثار آن را در زندگی روزمره خود و در قالب بحران انرژی و فشار اقتصادی بر اروپا و آمریکا مشاهده می‌کنند.

حجت‌الاسلام تقی محدر در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با اشاره به تحولات سیاسی و امنیتی اخیر منطقه، ارزیابی خود از ادعاهای مطرح‌شده از سوی ترامپ را که مبنی بر اینکه در فکر این است که تنگه هرمز را به تنگه ترامپ تغییر نام دهد، ادعاهای ترامپ را تشریح کرد و این اظهارات را بیش‌تر در قالب جنگ روانی دانست.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه صحبت‌های مطرح‌شده نتیجه‌ای ملموس ندارد، بیان کرد: نتیجه واقعی این رویارویی در انتخابات کنگره آمریکا در آبان ماه مشخص خواهد شد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان زنجان در همین زمینه افزود: با توجه به شواهد موجود قیمت بنزین و گازوئیل در آمریکا به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است و برخی سیاستمداران می‌کوشند از این طریق، روانی‌سازی کنند و موفقیت در انتخابات کنگره را به‌نمایش بگذارند؛ اما به گفته وی، مردم باور دارند ادعاهای ترامپ واقعی نیست.

وی با اشاره به یکی از خبرنگاران آمریکایی از ترامپ درباره جنگ ایران پرسیده است و با حالتی طنز گفته که ايرانيان بدون هیچ‌چیز ما را می‌زنند، ادامه داد: واقعیت میدانی با این ادعاها فاصله دارد و جهان پی به نیروها و امکانات بی‌نظیر ایران برده است و این صحبت‌ها و ادعاهای پوچ ترامپ بیش‌تر جنبه روانی دارد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان زنجان در ادامه با استناد به نظرسنجی‌ها درباره ترامپ و عملکردهای وی ابراز کرد: اکنون مردم آمریکا نیز دریافته‌اند که با جنگ ایران مخالفند و نظرسنجی‌ها حاکی از مخالفت حدود ۷۰ درصدی با این جنگ است، زیرا آثار آن در زندگی روزمره‌شان دیده می‌شود و بحران انرژی، فشار زیادی بر اروپا و آمریکا وارد می‌کند.

محدر همچنین با تأکید بر هوشیاری بازارها گفت: هرچند در گذشته بازارهای جهانی به اظهارات سیاسی ترامپ واکنش نشان می‌دادند، امروز با دروغ‌های مکرر مواجه شده‌اند و این دروغ‌ها به‌مرور عادی‌شده و اثرگذاری خود را از دست داده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط میدانی منطقه افزود: به‌رغم تبلیغات گسترده، توجهات جهانی به‌دلیل مشکلات تنگه هرمز در حال تغییر است و به گفته وی، تمامی کشتی‌ها برای عبور از این تنگه به مجوز جمهوری اسلامی نیاز دارند و هر تخطی تاوان دارد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان زنجان با اشاره به تحولات منطقه‌ای خاطرنشان کرد: باب‌المندب در اختیار نیروهای یمنی است و بحران انرژی جهان روز به‌ روز عمیق‌تر می‌شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر