logo
امروز : پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۲۳:۳۳
[ شناسه خبر : ۵۴۶۶۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان عنوان کرد:

کاهش نسبی دمای زنجان از روزهای آینده

کاهش-نسبی-دمای-زنجان-از-روزهای-آینده-
کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: دمای کمینه هوای استان زنجان صبح امروز و فردا کاهش نسبی خواهد داشت و از صبح دوشنبه به‌تدریج افزایش می‌یابد؛ این در حالی است که آسمان استان زنجان امروز و فردا با رگبار پراکنده باران همراه است.

مرتضی قدیمی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، آسمان استان زنجان امروز قسمتی ابری تا ابری خواهد بود، اظهار کرد: این وضعیت گاهی با رگبار پراکنده باران، رعد و برق و وزش باد نسبتاً شدید همراه خواهد شد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: احتمال رگبارهای پراکنده باران و رعد و برق فردا نیز وجود خواهد داشت و در خصوص فعالیت این سامانه، هشدار هواشناسی نیز صادر شده است. 

کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان، با اشاره به شرایط جوی روزهای آینده بیان کرد: از روز یک‌شنبه تا سه‌شنبه، شرایط جوی پایدارتر خواهد شد و برای این روزها آسمان قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود که گاهی با افزایش ابر همراه خواهد بود و احتمال بارش برای این روزها ضعیف خواهد بود.

وی در ادامه به روند تغییرات دما اشاره کرد و گفت: دمای کمینه هوا، از صبح امروز شنبه و فردا یک‌شنبه کاهش نسبی خواهد داشت، ولی از صبح دوشنبه به‌تدریج افزایش خواهد یافت.

قدیمی همچنین با ارائه داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی استان زنجان بیان کرد: ایستگاه خیرآباد با ۴ درجه، کم‌ترین دما و ایستگاه چورزق با ۲۹/۶ درجه، بیش‌ترین دما را در استان به ثبت رسانده‌اند.

وی ابراز کرد: با توجه به صدور هشدار هواشناسی و احتمال وقوع رگبار، رعد و برق و وزش باد نسبتاً شدید، به شهروندان توصیه می‌شود در ترددهای جاده‌ای احتیاط لازم را داشته باشند، از توقف در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مرتفع خودداری کنند و برای آگاهی از آخرین وضعیت جوی، اطلاعیه‌های رسمی هواشناسی را دنبال کنند.

‌

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر