logo
امروز : شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۴:۳۰
[ شناسه خبر : ۵۳۹۳۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان عنوان کرد:

پیش‌بینی بارش و کاهش دما در زنجان

پیش‌بینی-بارش-و-کاهش-دما-در-زنجان-
کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی، از روز دوشنبه با احتمال وقوع رگبار پراکنده و کاهش محسوس دمای هوا در سطح استان زنجان رو به رو خواهیم شد.

مرتضی قدیمی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه بر اساس آخرین نقشه‌های تحلیل وضعیت جوی، آسمان استان زنجان طی امروز عمدتاً صاف تا قسمتی ابری خواهد بود، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود در ساعات عصر و بعد از ظهر امروز، وزش باد در نقاط مختلف استان شدت یابد که این وضعیت تا فردا نیز با تغییرات اندکی تداوم خواهد داشت. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه در این بازه زمانی، دمای هوا روند ثابتی را دنبال می‌کند و تغییرات قابل توجهی در گرمای هوا مشاهده نخواهد شد، ابراز کرد: با این حال، تغییر اصلی وضعیت جوی از روز دوشنبه آغاز می‌شود. طبق پیش‌بینی‌های کارشناسان هواشناسی، با عبور امواج ضعیف از منطقه، پوشش ابر در آسمان استان زنجان افزایش یافته و سرعت وزش باد شدت می‌گیرد.

کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان اضافه کرد: این تغییرات منجر به کاهش دمای هوا در سطح استان خواهد شد و نکته حائز اهمیت در این سیستم جوی، احتمال وقوع رگبار پراکنده باران و رعد و برق در برخی مناطق استان زنجان است. 

وی بیان کرد: انتظار می‌رود این شرایط از روز دوشنبه تا چهارشنبه برقرار باشد. با توجه به احتمال وقوع رعد و برق، توصیه می‌شود و کشاورزان استان زنجان با توجه به احتمال بارش‌های پراکنده، در برنامه‌ریزی‌های خود برای آبیاری و برداشت محصولات، این تغییرات جوی را مد نظر قرار دهند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر