logo
امروز : پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۹:۴۹
[ شناسه خبر : ۵۴۲۲۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]

۳۵۰ دانش‌آموز کم‌برخوردار خرمدره حمایت شدند

۳۵۰-دانش‌آموز-کم‌برخوردار-خرمدره-حمایت-شدند
همزمان با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی، ۳۵۰ دانش‌آموز کم‌برخوردار شهرستان خرمدره با دریافت کیف و لوازم‌التحریر مورد حمایت قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ در آستانه آغاز سال تحصیلی، ۳۵۰ بسته کیف و لوازم‌التحریر با حمایت بنیاد برکت و با مشارکت خیرین، گروه‌های مردمی و گروه‌های جهادی میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار شهرستان خرمدره توزیع شد.  

بیشتر بخوانید

این بسته‌های آموزشی با هدف حمایت از دانش‌آموزان نیازمند و کمک به تأمین بخشی از نیازهای آنان برای آغاز سال تحصیلی تهیه و امروز در میان دانش‌آموزان واجد شرایط توزیع شد. 

 این اقدام با همکاری و مشارکت بنیاد برکت، خیرین، گروه‌های مردمی و گروه‌های جهادی شهرستان خرمدره انجام شده است.  

فعالان این طرح با اشاره به اهمیت حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار، بر تداوم مشارکت‌های مردمی و ظرفیت گروه‌های جهادی برای کمک به خانواده‌های نیازمند و فراهم کردن فرصت‌های برابر آموزشی تأکید کردند.  در این برنامه، ۳۵۰ دانش‌آموز کم‌برخوردار شهرستان خرمدره بسته‌های شامل کیف و لوازم‌التحریر دریافت خواهند کرد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر