logo
امروز : سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۳۵
[ شناسه خبر : ۲۶۲۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان:

گسترش فضای مجازی نسل جوان جامعه را تهدید می‌کند/ شبکه‌های اجتماعی بنیان خانواده‌ها را سست می‌کند

گسترش-فضای-مجازی-نسل-جوان-جامعه-را-تهدید-می‌کند-شبکه‌های-اجتماعی-بنیان-خانواده‌ها-را-سست-می‌کند

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان با اشاره به گسترش فضاهای مجازی گفت:  گسترش فضاهای مجازی نسل جوانان جامعه را تهدید می‌کند.

محمد علی آدینه‌لو در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا; به گسترش فضاهای مجازی اشاره و اظهار کرد: خیلی از جوانان به‌علت عدم اطلاع درست و صحیح از فضای مجازی به‌سمت این فضاها گرایش پیدا می‌کنند و امروزه بسیاری از طلاق‌ها و نابسامانی‌ها و خیانت‌ها در روابط زوجین شبکه‌‌های اجتماعی مجازی به عنوان یکی از مهمترین عوامل است.

رئیس پلیس فتا استان زنجان افزود‌: امروزه فضای مجازی وارد زندگی بسیاری از خانواده‌ها خصوصاً جوانان شده است؛ سهولت دسترسی سبب شده گروه‌های کثیری از افراد بدون داشتن آگاهی و اطلاعات دقیق از تأثیرات آن‌ بر زندگی شخصی، وارد این فضا شوند و ساعات زیادی را در آن سپری کنند.

وی گفت: درشبکه‌های مجازی به‌خوبی و دروغین می‌توان خود را جلوه داد اما هنگامی که فرد در یک ارتباط چهره به چهره قرار می‌گیرد، حقایق افشا می‌شود و فرد در برخورد واقعی نمی‌تواند آن‌طور که خود را در فضای مجازی نشان داده نمایان کند.

این مسئول انتظامی افزود: روابط در فضای مجازی به جایی رسیده که دیگر خانواده‌ها حرفی برای صحبت با یکدیگر ندارند؛ این شبکه‌ها آن‌چنان عواطف و احساسات را به‌سمت خود کشانده است که جوانان ما تحت سیطره این شبکه‌ها قرار گرفتند و خانواده دیگر نمی‌تواند نقش خود را به‌خوبی ایفا کند و باعث ایجاد سوء‌ تفاهم درجوانان متأهل می‌شود.

وی ادامه داد: فضای مجازی باعث تشکیل خانواده‌های دروغین برای فرد مجرد می‌شود؛ همسر دروغین تشکیل می‌دهد و به ‌ظاهر نیازهای عاطفی شخص را حل می‌کند، همچنین برای متأهلها فضایی بالعکس را ایجاد کرده که همانند مجردها رفتار می‌کنند.

رئیس پلیس فتا استان زنجان تاکید کرد: توجه پدر و مادر به شبکه‌های اجتماعی باعث نادیده گرفتن نیاز فرزندان می‌شود؛ زیرا افراد خانواده مدت زیادی را درگیر فضای مجازی می‌شوند حتی عده‌ای بیش از  پنج ساعت به‌روی این شبکه‌ها وقت می‌گذارند و به اصلی‌ترین نیاز فرزند که نیاز عاطفی است توجه نمی‌کنند و این شبکه‌ها، نیاز عاطفی  را از فرزندان سلب کرده‌ است.

وی ابراز کرد: استفاده نابجا و بیش از حد از فضای مجازی خصوصاً شبکه‌هایی که ارتباطات ناپسندی را برقرار می‌کند بر عواطف زوجین تأثیر منفی می‌گذارد و طی مرور زمان فاصله و سوء‌تفاهم ایجاد می‌کند و به‌دنبال آن، خشونت‌های لفظی و فیزیکی شکل می‌گیرد و نهایتاً منجر به از هم پاشیدن محیط خانواده می‌شود.

//ع

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر