نتایج نمایش برای کلمه کلیدی : اعتراضات
در حالی که از صبح امروز مقررات منع تردد در استانهای شاهد تظاهرات لغو شده، هنوز طرفهای مختلف سیاسی عراق نگران تلاش برخی برای منحرف ساختن تظاهراتهای مسالمتآمیز مردم هستند.
استاندار زنجان با اشاره به برخی از اقدامات مدیران که سبب نارضایتی مردم شده است گفت: برخی از کارهای نسنجیده مسئولان سبب نارضایتی شهروندان شده است.
استاندار زنجان گفت: بیش از 50 مورد از مشکلات استان در زمینه های اقتصادی،اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، امنیتی و عمرانی احصا شده است که از سالیان گذشته به استان ارث رسیده است.
افزایش قیمت کالاهای اساسی مانند گوشت، مرغ، تخم مرغ و ... در کنار افزایش رکود اقتصادی در ایام منتهی به عید نوروز در حالی است که برخی از سیاست های دولت در لایحه بودجه 97 اساساً توان و معیشت مردم را در نظر نگرفته است. در همین راستا نتایج این نظر سنجی منجر شده است تا حتی مشاوران نزدیک به دولت هم هشدار های لازم برای نادیده نگرفتن مطالبات مردم را به دولت بدهند
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امیدوار کردن مردم به نقطههای خیالی و وعدههاي دروغين یکی از مهمترين عوامل اعتراضات بود.















