logo
امروز : چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۴۰
[ شناسه خبر : ۹۶۹۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
چهل سالگی انقلاب/12

برگزاری 20 عنوان برنامه از سوی هلال احمر در دهه فجر/ دهه فجر فرصت مناسبی برای مرور دستاوردهای نظام اسلامی است

برگزاری-20-عنوان-برنامه-از-سوی-هلال-احمر-در-دهه-فجر-دهه-فجر-فرصت-مناسبی-برای-مرور-دستاوردهای-نظام-اسلامی-است

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان از اجرای بیش از 20 عنوان برنامه در قالب فعالیت های متنوع جمعیت هلال احمر در دهه فجر و چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

شهرام میرزایی در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; با گرامیداشت فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اظهار داشت: دهه فجر فرصت مناسبی برای مرور دستاوردها و موفقیت‌های جمعیت هلال احمر استان زنجان در حوزه‌های مختلف محسوب می شود.

وی افزود: دهه فجر مجموعه‌ای از این موفقیت‌ ها و دستاوردها را در حوزه‌ های کاری جمعیت هلال احمر به همت و تلاش پرسنل، جوانان، نجاتگران و داوطلبان محقق شده است.

این مسئول افزود: در این ایام برنامه های ویژه ای تدارک دیده شده است تا علاوه بر خدمت رسانی به مردم اقدامات ۴۰ ساله این جمعیت به مردم معرفی شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان رمز موفقیت انقلاب اسلامی ایران را ولایت فقیه برشمرد و افزود: وجود رهبری فرزانه و شخصیت برجسته جهان اسلام همواره کشتی انقلاب اسلامی را از بحران ها به ساحل امن هدایت فرموده و باعث شده که انقلاب اسلامی ایران  ملجا و پناه تمامی ملتهای مظلوم عالم قرار بگیرد .

میرزایی در ادامه به برنامه های جمعیت هلال احمر در طول ایام الله دهه فجراشاره کرد و گفت: جمعیت هلال احمر استان، امسال با اجرای برنامه‌های متعددی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه برنامه های این جمعیت از 12 بهمن آغاز می شود، افزود: تخفیف در هزینه های خدمات توانبخشی ویژه ایام دهه فجر،50 درصد مرکز توانبخشی و 20 درصد درمانگاه از برنامه های هلال احمر در نخستین روز از دهه فجر است.

این مسئول از برگزاری مسابقات امداد و نجات جمعیت هلال احمر در دو مرحله شهرستانی و استانی خبرداد و گفت:فراخوان و برگزاری دوره های آموزشی کمک های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات ویژه ی دستگاه های اجرایی نیز در  ایام دهه فجربرگزار می شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با بیان اینکه برگزاری مسابقات فرهنگی، اردوهای فرهنگی، امدادی و المپیاد -ورزشی مرحله نهایی ویژه کارکنان و اعضای جمعیت در این ایام برگزار می شود،افزود: هفتمین دوره مسابقات آماده ویژه ی کانون های دانش آموزی و مسابقه وصیت نامه امام خمینی)ره( ونقاشی انقلاب اسلامی در این ایام برگزار می شود.

میرزایی با اشاره به افتتاح فیزیوتراپی جمعیت هلال احمر شهرستان خرمدره،افزود: نواختن زنگ انقلاب از طریق کانون های دانش آموزی ،اعزام کاروان سلامت، نیکوکاری و مانور بهداشت ، درمان اضطراری  و برگزاری مانور ساعت صفر در سطح استان بدون اطلاع قبلی از دیگر برنامه های پیش بینی شده است.

وی گفت: اهدی  خون با فراخوان اعضای جمعیت هلال احمر و برگزاری کارگاه آموزشی توان افزایی، ارتقا تاب آوری و نشاط اجتماعی ویژه خواهران از دیگر برنامه های دهه فجر است.

این مسئول خاطرنشان کرد: دیدار با خانه سالمندان و عیادت از بیماران و برگزاری نشست صمیمی مدیرعامل جمعیت هلال احمر معاونین امداد ونجات، جوانان، داوطلبان، آموزش و پژوهش با اعضای جمعیت هلال احمر از برنامه های هلال احمر در این ایام محسوب می شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان خاطرنشان کرد: غبار روبی مزار شهدا با حضور مسئولین، کارکنان و اعضای جمعیت هلال احمر، برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه )س(، سخنرانی و زیارت عاشورا و شرکت در نماز پرشکوه جمعه با حضور مسئولین، کارکنان و اعضای جمعیت هلال احمر، برپایی چادر سلامت و ارائه خدمات و جذب اعضا از دیگر برنامه های این جمعیت است.

میرزایی با اشاره به قرار گرفتن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا)س( در دهه فجر از ویزیت با تخفیف ویژه در درمانگاه شبانه روزی مرحوم بنایی جمعیت هلال احمر و دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران به ویژه جمعیت هلال احمر و پیروزی انقلاب اسلامی خبرداد و گفت: شرکت در راهپیمایی پرشکوه 11 بهمن، پوشش امدادی مسیر راهپیمایی، برپایی غرفه و چادرهای ارائه خدمات جمعیت هلال احمر، آموزش و جذب اعضا از دیگر برنامه های پیش بینی شده است.//ن

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر