logo
امروز : دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۱۲
[ شناسه خبر : ۹۶۹۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:

33 درصد اشتغال استان زنجان در بخش کشاورزی است/ طرح 500 هکتاری گیاهان دارویی در ماهنشان

33-درصد-اشتغال-استان-زنجان-در-بخش-کشاورزی-است-طرح-500-هکتاری-گیاهان-دارویی-در-ماهنشان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: 33 درصد اشتغال استان زنجان در بخش کشاورزی است.

به گزارش موج رسا; حسین جعفری امروز در جلسه کارگروه اشتغال استان زنجان با اشاره به توجه به توسعه کسب و کارهای بخش کشاورزی اظهار کرد: حرکت از کشاورزی تولید محور به سمت کسب و کار کشاورزی مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی توان تامین اشتغال بیش از این را ندارد، ابراز کرد: در کشورهای پیشرفته 2 تا 5 درصد مردم در بخش کشاورزی فعال هستند اما در ایران این میزان 18 درصد و در استان زنجان 33 درصد است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه کار بخشهای دیگر اقتصادی را به دوش می‌کشیم، خاطرنشان کرد: اشتغال بخش کشاورزی در کشور نباید بیش از 10 تا 12 درصد باشد.

وی با بیان اینکه ماموریت دیگر ما تثبیت اشتغال و کمک به معیشت شاغلین این بخش است، عنوان کرد: در بخش کشاورزی اشتغال باید به سمت خدمات بخش کشاورزی هدایت شود.

جعفری با اشاره به فعالیت‌های اولویت‌دار بخش کشاورزی گفت: توسعه گلخانه، شیلات و آبزی پروری، صنایع تبدیلی، گیاهان دارویی، خدمات مدرن سازی کشاورزی و ... از جمله فعالیت‌ها است.

وی بیان کرد: در خصوص تبصره 18 قانون بودجه سال 97 تعداد 665 نفر اشتغال بخش کشاورزی بوده و 443 نفر نیز مربوط به قانون اشتغال روستایی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به طرح 500 هکتاری گیاهان دارویی در ماهنشان عنوان کرد: 100 هکتار از این طرح را در سال 98 اجرایی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه 70 نوع گیاه دارویی در استان وجود دارد، افزود: برخی از این گیاهان دارویی مختص استان زنجان بوده و در دیگر استانها وجود ندارد.

یحیی رحمتی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این حوزه را در خصوص تبصره 18 قانون بودجه سال 97 ارائه کرد.

وی با بیان اینکه بوم گردی در 9 روستا را نهایی کردیم، ابراز کرد: در خصوص کسب و کارهای گردشگری و سرمایه‌گذاری به ترتیب 9 و 6 پروژه را در نظر گرفتیم.

رحمتی با اشاره به اینکه برای توسعه صنایع دستی 248 پروژه در نظر گرفتیم، افزود: برای توسعه بازرگانی صنایع دستی نیز 9 پروژه در نظر گرفته شده است.

سید جمال موسوی معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت اشتغال خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران ارائه کرد.

محمدرضا یوسفی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه استان زنجان در حوزه اعتبارات جذبی در بخش اشتغال روستایی عملکرد مناسبی دارد، اظهار کرد: در حوزه اشتغال پایدار روستایی 200 میلیارد تومان اختصاص یافته که 148 میلیارد تومان منجر به عقد قراداد شده و 50 میلیارد تومان نیز پرداخت خواهد شد.

وی به برنامه‌های اشتغال و تولید استان از محل تبصره 18 قانون بودجه سال 97 اشاره و عنوان کرد: در حوزه های صنعت، معدن و تجارت، کشاورزی، تعاون کار و رفاه اجتماعی، میراث فرهنگی و گردشگری، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و راه و شهرسازی میزان فرصت اشتغال پیش‌بینی شده برای استان 35 هزار و 916 نفر است.

//س

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر