افتتاح بیش از 1090 میلیارد ریال پروژه در حوزه آب شرب در استان زنجان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با اشاره به افتتاح پروژههاي حوزه آب شرب شهري در استان زنجان گفت: در اين حوزه بیش از 1090 میلیارد ریال پروژه در حوزه آب شرب شهري در استان زنجان افتتاح ميشود.
علیرضا جزء قاسمی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; اظهار كرد: امسال در ایام الله مبارک دهه فجر و همزمان با چهلمین بهار انقلاب 8 طرح در حوزه آب و فاضلاب شهرهای استان زنجان افتتاح و یا به بهره برداری میرسد.
وي تصريح كرد: طرح ایجاد تاسیسات جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهر دندی یکی از طرحهای شاخص قابل افتتاح در ایام الله دهه فجر سال جاری در شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بوده که برای اجرای این طرح 175 میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شده است.
وی به بهره برداری از طرحهای حفر و تجهیز 4 حلقه چاه در شهرهای زنجان ، صائین قلعه ، قیدار و هیدج نیز اشاره کرد و گفت: برای اجرای این طرحها اعتباری بالغ بر 36 میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بهره برداری آزمایشی از تصفیه خانه و خطوط انتقال آب شهرهای ابهر و خرمدره با 500 میلیارد ریال را از دیگر طرحهای قابل افتتاح در دهه فجر سال جاری اعلام کرد که مشکل آب شهرهای ابهر و خرمدره را رفع میکند.
جزء قاسمی گفت: ساختمان تاسیسات آبرسانی شهر زرین رود نیز امسال در دهه مبارک فجر به بهره برداری میرسد که برای این پروژه بیش از 4 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی افزود: افتتاح مخزن 3 غربی شهر زنجان با 15 هزار متر مکعب ظرفیت و با اعتباری بالغ بر 32 میلیارد ریال از دیگر طرح هایی است امسال توسط شرکت آب و فاضلاب استان زنجان در دهه فجر به بهره برداری میرسد.
//ع
انتهای خبر/