logo
امروز : سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۲۱
[ شناسه خبر : ۸۸۷۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان:

ورود دانشگاه زنجان در اجرای پروژه‌های صندوق توسعه ملی در زنجان/ اجرای پروژه‌های بیولوژیکی در 28 روستای استان زنجان

ورود-دانشگاه-زنجان-در-اجرای-پروژه‌های-صندوق-توسعه-ملی-در-زنجان-اجرای-پروژه‌های-بیولوژیکی-در-28-روستای-استان-زنجان

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان دانشگاه زنجان در حوزه نظارت و ارزشیابی و تسهیل گری در روند اجرای پروژه‌های صندوق توسعه ملی در کنار روستاییان است گفت: پروژه‌های بیولوژیکی در 28 روستای استان زنجان اجرا می‌شود.

اسماعیل کرمی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; از مراحل اجرای پروژه های بیولوژیکی مربوط به صندوق توسعه ملی در حوزه آبخیز چسب شهرستان ایجرود با بیان اینکه جلب مشارکت مردم از طریق فرآیند تسهیل گری در حدود 4 ماه قبل تا الان انجام شده و امیدواریم در مدت زمان باقی مانده این پروژه با موفقیت اجرا شود.

وی بیان کرد: پروژه مشارکتی "کشت گل محمدی" به سطح 10 هکتار در حوزه آبخیز روستای چسب با هدف اجرای پروژه های صندوق توسعه ملی انجام می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان بیان کرد: مشارکت مردم در راستای احساس نیاز به این پتانسیل با هدف تحقق اهداف سازمان و وزارتخانه متبوع صورت گرفت که بسترهای لازم برای بهره گیری از این ظرفیت با تشکیل جلسات خانه به خانه، جلسه در مساجد با حضور روستائیان و دیدار چهره به چهره با مردم این مناطق و مسئولین محلی توسط اداره کل منابع طبیعی استان زنجان فراهم شد.

وی با بیان اینکه رفع اختلافات اراضی بین روستائیان و دولت اجرای فرآیند را تسهیل می‌کند، بیان کرد: 10 هکتار از این اراضی مورد اختلاف با انتخاب خود مردم جهت حفر 3000 چاله به منظور کشت و پرورش گل محمدی در نظر گرفته شد. اگر فرآیندهای قانونی طی شود در آینده این اراضی واگذار خواهد شد.

کرمی دهکردی با بیان اینکه از بین 28 روستای انتخاب شده برای اجرای پروژه‌های بیولوژیکی، 5 روستای هدف انتخاب شد، افزود: در این حوزه های آبخیز مشارکت مردم را اصل و اولویت کاری اعلام کردیم.

وی اجرای پروژه های مربوط به بذرکاری، کپه کاری، غرق مراتع، احداث آبشخور و عملی کردن پروژه های مکانیکی (عمدتا احداث بند سیمانی) را از اقدامات مدنظر با مشارکت مردم و اداره کل منابع طبیعی عنوان کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان با بیان اینکه خوشبختانه اهالی روستای چسب با روحیه بالا و احساس مسئولیت برنامه های اداره کل را پیگیری کردند، گفت: ما در کنار مردم پروژه صندوق توسعه ملی را در حوزه روستا چسب اجرا می کنیم و هیچ فعالیتی بدون هماهنگی و تصمیم گیری مردم نخواهیم داشت و دانشگاه زنجان در حوزه نظارت و ارزشیابی و تسهیل گری در روند اجرای طرح در کنار اهالی است.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر