logo
امروز : شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۶:۰۴
[ شناسه خبر : ۷۷۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 5 دقیقه ]
امام جمعه قیدار:

معیار اصلى تورم جیب مردم است نه بانک مرکزى و مرکز آمار/اسلام،دین سیاست و حکومت

معیار-اصلى-تورم-جیب-مردم-است-نه-بانک-مرکزى-و-مرکز-آمار-اسلام،دین-سیاست-و-حکومت-

امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: نرخ تورمی که از طرف بانک مرکزى  اعلام می شود گویاى واقیعت ‏هاى معیشت مردم نیست و وضعیت زندگی مردم این آمار تایید نمی کند و معیار اصلى تورم جیب مردم است نه بانک مرکزى و مرکز آمار.

به گزارش موج رسا;به نقل از اشراق۲۴،حجت الاسلام موسوی امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: در روزهای آخر سال است انسان به پشت سرش که نگاه می کند، می بیند این دوران مثل برق گذشت اگر در این سالی که گذشت کارهای کرده باشیم برای خدا چه بهتر؛ امّا اگر چنانچه، کاری که از آن در مقابل خدای متعال بتوان دفاع کرد نداشته باشیم، زندگی خسارت خواهد شد.

وی افزود: در این میان کار مسئولین سخت است کسانی که مسئولیتی بر عهده دارند واقعا مسئولین ما کارنامه خودشان را بررسی کنند و قضاوت کنند چقدر توصیه ها و هشدارها و اخطارهای مقام معظم رهبری نائب امام زمان علیه السلام را جدی گرفتند و به آنها عمل کردند.

امام جمعه قیدار ادامه داد: نرخ تورمی که از طرف بانک مرکزى  اعلام می شود گویاى واقیعت ‏هاى معیشت مردم نیست وضعیت زندگی مردم این آمار تایید نمی کند رئیس جمهور محترم در اولین نشست خبرى خود،  در ۱۵ مرداد ۹۲ معیار اصلى تورم را جیب مردم اعلام کرده بود. «… معیار اصلى تورم جیب مردم است نه بانک مرکزى و مرکز آمار.»

حجت الاسلام موسوی اظهار کرد: برخى به‏ جاى فکر به ظرفیت عظیم مردم وظرفیت های داخل ، و اجرایی کردن سیاست های اقتصادی مقاومتی، تمام هم و غمشان برجام شده و به‏ جاى خودباورى، هنوز چشمشان به آمریکاى ‏بى‏ تعهد دوخته شده است. هنوز با گذشت ۴۳ ماه نشسته‏ اند و در و دیوار را تماشا مى‏ کنند تا از آمریکا خبر خوشی برسد.

وی افزود: شکاف طبقاتى بیشتر شده و عده ‏اى آنقدر دارند که نمى‏ دانند چه کنند و عده ‏اى نمی دانند چگونه جواب زن و فرزندان خود را براى مایحتاج ضرورى زندگى بدهند.

حجت الاسلام موسوی به بیانات مقام معظم رهبری در جمع شاعران نیز اشاره کرد و گفت: بیانات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع برخی از شاعران و مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در آستانه شهادت حضرت زهرا(س) و توصیه‏هایی که ایشان داشتند، از اهمیت زیادی برخوردار است و لازم است که مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار نکات مهمی را بیان داشتند که یکی از محورهای اصلی فرمایشات معظم له، این بود که باید در شعر و مدح اهل بیت عصمت و طهارت مسأله جهت‏گیری اجتماعی و سیاسی و مسائل روز زندگی اجتماعی مطرح شود.

امام جمعه قیدار ادامه داد: متاسفانه برخی تصور می‏ کنند که می‏شود نوعی تشیع سکولار و جدای از سیاست ایجاد کرد که در آن حوزه، مسجد، مداحی، مجلس عزای اهل بیت، روضه و… همه غیرسیاسی باشند،این در حالی است که اهل بیت عصمت و طهارت خودشان سیاسی بودند و کارشان و رفتارشان و حرکتشان سیاسی و حکومتی بود و اصولا اسلام دین سیاست و حکومت است.

وی افزود: برای نشان دادن این امر کافی است نگاهی به سیره اهل بیت داشته باشیم و حتی مداحان و مرثیه ‏سرایان مورد علاقه ائمه معصومین را مورد توجه قرار دهیم.

حجت الاسلام موسوی به  تاسیس کمیته امداد در ۱۴ اسفند  و  هفته احسان و نیکوکاری از ۱۴ تا ۲۰ اسفند نیز اشاره کرد و گفت:  ۲۲روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به‏عنوان دومین نهاد انقلابی در تاریخ ۱۴ اسفندماه ۱۳۵۷، کمیته امداد امام، با صدور حکم پر خیر و برکت و تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در حمایت و امداد محرومان و مستضعفان و خودکفا کردن آنان، تأسیس شد.

وی افزود: در میان نهادهایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به‏ وجود آمدند، کمیته امداد امام خمینی، دو ویژگی عمده و افتخارآمیز دارد،یکی آن‏که این کمیته، منتسب به حضرت امام خمینی رحمه الله است و این افتخار بزرگی است که مردم، این نهاد را با نام بلند امام خمینی رحمه الله می ‏شناسند؛ دیگر آن‏که برنامه و هدف کمیته امداد، خدمت به محرومان و مستضعفین است و در فرهنگ اسلامی بر کمک و حمایت از این افراد تأکید فراوان شده است.

حجت الاسلامموسوی اظهار کرد: از دیدگاه اسلام احسان در جامعه به دو دلیل از اهمیت ویژه ای برخوردار است یکی به دلیل اینکه زمینه های نابودی جامعه را از بین می برد و دیگر اینکه بستری مناسب برای حیات جامعه فراهم می کند و دل ها را به هم نزدیک می کند و باران رحمت الهی را بر جامعه سرازیر می سازد.

وی افزود: در آستانه عید نوروز قرار گرفتیم انشاءاله مردم مهربان و نیکوکار کشور مان امسال نیز مثل سال های گذشته، با شور و شعور در همایش عظیمی که تبلور نوع دوستی ، نیکوکاری و مهر ورزی آنان است شرکت می کنند به حضرت زهرا سلام الله علیها در این ایام اقتدا کنیم که پیراهن عروسی خود را به فقیر بخشید.

حجت الاسلام موسوی ادامه داد: ۱۵اسفند روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی است و قرن ها پیش از آنکه دانشمندان غربی به ارائه نظرهای زیست محیطی بپردازند اسلام به مسئله محیط زیست و رابطه انسان و موجودات زنده با آن توجه ویژه داشته است

وی افزود: طبق آیات۱۹تا ۲۱ سوره حجر طبیعت و هستی موزون و متعادل آفریده شده است، بر این اساس انسان اگر بصورت متعادل منابع را مدیریت نکند دچار خسران خواهد شد.

امام جمعه قیدار ادامه داد: امروزه که انسان با مشکلات گوناگون زیست محیطی از قبیل آلودگی هوا ، آب و رودخانه ها، تخریب جنگل ها و انقراض گونه های جانوری روبروست که حاصل کاربرد فن آوری افسار گسیخته است اسلام راهکارهایی برای حل آن مشکلات ارائه می دهد از قبیل احیای زمین ،کاشت درختان و …

وی افزود: دین مقدس اسلام به کاشت درخت فراوان تشویق نموده است و خیلی از بزرگان دین به این امر اشتغال داشته اند در ختکاری از دیدگاه اسلام صدقه جاریه ای است که انسان همیشه از آن بهره مند می شود.

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر