logo
امروز : سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۴۵
[ شناسه خبر : ۶۶۱۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس:

انتخاب مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان قطعی نشده است/ اضافه شدن گزینه‌های جدید و ادامه بررسی‌ها تا نهایی شدن انتخاب

انتخاب-مدیرکل-آموزش-و-پرورش-استان-زنجان-قطعی-نشده-است-اضافه-شدن-گزینه‌های-جدید-و-ادامه-بررسی‌ها-تا-نهایی-شدن-انتخاب

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: انتخاب مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان قطعی نشده است.

علی وقف‌چی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به روند انتخاب مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان اظهار کرد: انتخاب مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان قطعی نشده است.

وی با بیان اینکه گزینه‌های قبلی و چند گزینه جدید توسط وزارت آموزش و پرورش بررسی می‌شوند، ابراز کرد: انتخاب مدیرکل تا این لحظه قطعی نشده و باید تا نهایی شدن این انتخاب منتظر ماند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به طولانی شدن روند انتخاب مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان عنوان کرد: روند انتخاب کمی طولانی شده اما امیدوارم فردی که به عنوان مدیرکل جدید انتخاب می‌شود بتواند مشکلات این حوزه را به خوبی برطرف کند.

وی تصیح کرد: گزینه‌هاییکه در فضای مجازی منتشر شده رسمی نبوده و نمی‌توان تا انتخاب نهایی اسمی از فردی خاص برد.

//س

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر