logo
امروز : سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۵۲
[ شناسه خبر : ۶۶۱۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
رئیس سازمان امور عشایر کشور در زنجان:

سالانه 250 میلیارد تومان برای عمران و توسعه مناطق عشایری هزینه می‌شود

سالانه-250-میلیارد-تومان-برای-عمران-و-توسعه-مناطق-عشایری-هزینه-می‌شود

رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: برای اولین بار مالیات بر ارزش افزوده شامل جامعه عشایری هم شد و برآورد می‌شود سالانه 250 میلیارد تومان از این محل برای عمران و توسعه مناطق عشایری هزینه شود.

به گزارش موج رسا; کرمعلی قندالی در نخستین جلسه شورای عشایری استان زنجان اظهار کرد: شورای عالی عشایر به عنوان یک شورای قانونی مصوب شورای انقلاب در سال 59 است و بعد از اصلاحاتی که انجام شد هم اکنون این شورا در سه سطح ملی، استانی و شهرستانی تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف جدی سازمان امور عشایر کشور فعال کردن شورای عشایری در هر سه ملی، استانی و شهرستانی است چراکه جامعه عشایری یک جامعه فرابخشی است و لازم است تمامی دستگاه های ذی ربط برای خدمت رسانی به عشایر کشور در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیرساختی ورود کنند.

رئیس سازمان امور عشایر بیان کرد: در دولت تدبیر و امید دو مصوبه بسیار خوب در حوزه آموزش و فرهنگ عشایر داریم و تلاش بر این است که این دو مصوبه در تعامل با دستگاه های اجرایی مطرح و بر اجرای آن‌ها تاکید شود و سیاست سازمان در کل کشور ساماندهی به کوچ و اسکان بخشی از عشایر داوطلب است.

وی ابراز کرد: در بحث ساماندهی به کوچ یکی از اهداف جدی ما افزایش بهره وری منابع تولید و اشتغال است که در این راستا با حکم بند «ب» ماده 52 قانون احکام دایمی، سالانه یک درصد از ورودی به صندوق توسعه ملی برای زنجیره تولید گوشت قرمز اختصاص پیدا می‌کند به طوری که تاکنون طی سه سال گذشته 450 میلیارد تومان از این محل تخصیص پیدا کرده و براساس شاخص‌ها بین استان‌ها توزیع شده است.

قندالی خاطر نشان کرد: همچنین از محل مدیریت بحران طی سه سال گذشته 400 میلیارد تومان تسهیلات با سود 4 درصد و دور برگشت پنج ساله و ضمانت زنجیره ای در اختیار جامعه عشایری کشور قرار داده شده است.

وی گفت: اختصاص حدود 850 میلیارد تومان اعتبار مذکور طی سه سال گذشته به حوزه عشایری کشور، کمک بسیار خوبی به تولیدات عشایری بویژه تولیدات دامی و حوزه گردشگری بوده است.

رئیس سازمان امور عشایر با اشاره به اینکه خوشبختانه برای اولین بار در طول برنامه های میان مدت در بند «ب» ماده 6 قانون برنامه ششم، مالیات بر ارزش افزوده شامل جامعه عشایری هم شد خاطر نشان کرد: برآورد می‌شود سالانه 250 میلیارد تومان از این محل برای عمران و توسعه مناطق عشایری هزینه شود.

وی ابراز کرد: استان زنجان به لحاظ موقعیت جغرافیایی و مناطق عشایری نسبتا مرطوبی که دارد، از ظرفیت های بسیار خوبی در حوزه کشت گیاهان دارویی به صورت طبیعی و حتی کشت علوفه در دیم زارهای مناطق عشایری دارد.

قندالی با بیان اینکه همچنین در زمینه تکمیل زنجیره تولید بویژه در حوزه تثبیت ژن چند قلوزایی گوسفند افشار به عنوان یک طرح مطرح در سطح ملی و بین المللی ظرفیت‌های بسیار خوبی در استان زنجان وجود دارد افزود: می‌توان از این ظرفیت در ارتقای بهره وری منابع و افزایش تولید در واحد دامی به خوبی بهره گرفت.

وی گفت: با پیگیری های انجام گرفته 15 مهر ماه به عنوان روز ملی عشایر در تقویم کشورمان نامگذاری و ثبت شده است.

این جلسه با حضور کرمعلی قندالی، رئیس سازمان امور عشایر کشور، آیت الله خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، اسدالله درویش امیری، استاندار زنجان، حسین جعفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و جمعی از مدیران و روسای دستگاه های اجرایی استان در سالن جلسات استانداری زنجان برگزار شد.

//ع

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر