logo
امروز : سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۵۱
[ شناسه خبر : ۶۵۷۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:

بیش از 2.6 تن مواد غذایی در طرح نوروزی معدوم‌سازی شد

بیش-از-2.6-تن-مواد-غذایی-در-طرح-نوروزی-معدوم‌سازی-شد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از معدوم‌سازی بیش از 2.6 تن مواد غذایی در طرح نوروزی علوم پزشکی استان زنجان خبر داد.

به گزارش موج رسا; محمدرضا صائینی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان زنجان با اشاره به اقدامات معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان در طرح نوروزی اظهار کرد: در طول یک ماه ۱۲ هزار ۵۵۲ مورد بازرسی داشتیم.

وی با بیان اینکه بازرسی‌های بین‌راهی ۲۷۶ مورد بوده است، ابراز کرد: تعدا بازدیدهای مشترک با دستگاه‌های مرتبط ۲۷۱ مورد بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه تعداد معرفی‌ها به مراجع قضایی ۸۹ مورد بوده است، خاطرنشان کرد: تعداد ۵۱ اخطاریه نیز به صنوف ارسال شده و تعداد تعطیلی‌ها نیز ۳۹ مورد است.

وی با اشاره به ۸۲۸ مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی افزود: سنجش مواد غذایی با دستگاه‌ها نیز ۱۶۴۵ مورد بوده است.

صائینی با بیان اینکه کلرسنجی برای بررسی سلامت آب ۲۲ هزار ۸۳۹ مورد بوده است، تصریح کرد: بیش از ۲.۶ تن مواد غذایی نیز در این ایام معدم‌سازی شدند.

وی بیان کرد: امسال اقدامات خوبی در استان زنجان در طول ایام نوروز از نظر بهداشتی انجام شده که جای امیدواری دارد.

//س

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر