logo
امروز : شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۱
[ شناسه خبر : ۵۹۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
مدیر کل بهزیستی استان زنجان:

آمار طلاق دراستان زنجان رو به افزایش است/ 60 تشکل مردمی در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی در زنجان فعال هستند

آمار-طلاق-دراستان-زنجان-رو-به-افزایش-است-60-تشکل-مردمی-در-زمینه-کاهش-آسیبهای-اجتماعی-در-زنجان-فعال-هستند

مدیر کل بهزیستی استان زنجان با اشاره به تشکیل کارگروه طلاق در استان زنجان گفت: آمار طلاق در زنجان رو به افزایش است.

به گزارش موج رسا; محمد محمدی قیداری امروز در اولین جلسه تقسیم کار ملی کنترل و کاهش اسیبهای اجتماعی اظهار داشت:در راستای مقابله با اسیبهای اجتماعی  18 دستگاه موظف به انجام وظیفه شده اند که برنامه ریزی های لازم نیز برای اقدامات هریک از دستگاهها فراهم شده است.

وی با اشاره به تشکیل شورای اجتماعی در سطح کشور گفت: طلاق،خشونت،اعتیاد و حاشیه نشینی چهار مولفه اصلی در زمینه آسیبهای اجتماعی هستند که باید در راستای کاهش این چهار معضل اقدامات اساسی صورت گیرد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان ابراز کرد: برای کاهش آسیبهایی مانند اعتیاد و طلاق و نیز در زمینه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار برنامه ها با رویکرد استفاده از  ظرفیت های استانی و بومی مورد توجه قرار گرفته است که رسیدن به نتیجه مطلوب در این زمینه نیازمند برنامه ریزی منظم از سوی تمامی دستگاههای عضو کارگروه است.

وی خاطرنشان کرد: بررسی آمارها نشان می دهد که میزان طلاق در جامعه استان رو به افزایش است.

محمدی قیداری تصریح کرد:جامعه ما در حال حرکت به سمت رشد بوده که در کنار آن با روند شتابان ورود برخی از ابزارها مانند فضای مجازی مواجه هستیم.

وی افزود: ورود فضای مجازی باعث شد که برخی از هنجارها شکسته شود که در همین راستا لازم است اقدامات در خصوص اشنا سازی افراد با استفاده مطلوب از این ابزارها مورد توجه قرار داده شود.

مسیح الله سلطانی مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری زنجان نیز در ادامه خاطرنشان کرد: بحث آسیبهای اجتماعی به عنوان یک تهدید برای بنیان خانواده ها محسوب شده و به سرعت در حال رشد در بخش های مختلف جامعه است.

سلطانی حل معضلات اجتماعی را یکی از خواسته های مقام معظم رهبری دانست و گفت:در دولت توجه ویژه ای به این امر شده و در این راستا برنامه های مختلفی نیز برای اجرا به دستگاهها ابلاغ شده است.

وی با تشریح نحوه ورود دستگاههای استان به مسئله کاهش آسیبهای اجتماعی خاطرنشان کرد: در مرحله اول تنها بدنبال آن هستیم تا رشد آسیبهای اجتماعی را گرفته و در قدم دوم برنامه ریزی برای کاهش اسیبهای اجتماعی را داشته باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به تشکیل 7 جلسه در ستاد استانی گفت:در راستای اجرایی شدن اقدامات ملی تا کنون در ستاد 7 جلسه تشکیل و چهار اولویت کاری ستاد مقابله با اعتیاد،طلاق حاشیه نشینی و خشونت تعیین شده است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری زنجان تصریح کرد: اقدام دوم در این زمینه ستاد فرهنگی و اجتماعی مدیدیت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی شکل گرفته است که در این باره بحث تقسیم کار ملی را داشته و به 18 دستگاه وظایفی محول شده است.

وی ابراز کرد: به تناسب هریک از وظایف دستگاهها وظایفی در بحث طلاق، اعتیاد و مفاسد اجتماعی واگذار شده است.

سلطانی تصریح کرد:  به هر کدام از دستگاهها براساس وظایف ذاتی شان وظایفی محول شده است که در کنار این موضوع اقدامات محلی را نیز داشته باشیم.

وی با اشاره به تشکیل هییت اندیشه ورز در استان ابراز کرد: این هئیت نیز با حضور مراکز  علمی و دانشگاهی در استان با هدف بررسی اسیبهای اجتماعی در استان شکل گرفته است.

این مقام مسئول با اعلام اینکه 60 تشکل و سمن در بحث آسیبهای اجتماعی در استان فعالیت می کنند،ابراز کرد: ورود و مشارکت مردم و تشکل های مردمی از دیگر موارد مورد توجه در برنامه تقسیم کار ملی کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی بوده   که خوشبختانه در  این رابطه 60  تشکل فعال در استان شکل گرفته است.

وی افزود:در مرحله اول اجرای برنامه 12 میلیارد ریال اعتبار به ده دستگاه اختصاص یافته است که در مجموع111 عنوان برنامه در نظر گرفته شده است.

سلطانی آموزش سبک زندگی، آموزش های پیش از ازدواج ،ارائه خدمات روانی و اجتماعی به زوجین در آستانه طلاق را از جمله 5 برنامه در حوزه طلاق دانست که به بهزیستی محول شده است.

وی عنوان کرد:همه دستگاهها ورود خوبی در این زمینه داشته اند که امیدواریم با مشارکت مردمی و تلاش دستگاههای اجرایی و نظارت های استانداری فعالیت خوبی را در این زمینه داشته باشیم./ک

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر