logo
امروز : پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۵:۲۸
[ شناسه خبر : ۵۴۸۷۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
نایب رئیس شورای اسلامی شهر ماهنشان:

جمع‌آوری خاک حفاری فاضلاب برعهده مالکان است

جمع‌آوری-خاک-حفاری-فاضلاب-برعهده-مالکان-است
نایب رئیس شورای اسلامی شهر ماهنشان گفت: مسئولیت جمع‌آوری، بارگیری و انتقال خاک و نخاله‌های ناشی از حفاری‌های شبکه فاضلاب مستقیماً بر عهده مالکان املاک و اداره آبفا قرار دارد.

هادی پرچینی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با اشاره به گلایه‌های مکرر شهروندان در خصوص دپوی خاک و نخاله در معابر عمومی اظهار داشت: طبق قوانین و ضوابط جاری، مسئولیت جمع‌آوری، بارگیری و انتقال نخاله‌ها و خاک‌های اضافی ناشی از حفاری‌های مربوط به نصب انشعابات و شبکه فاضلاب، مستقیماً بر عهده صاحب ملک مربوطه و یا اداره آب و فاضلاب شهرستان است و هیچ توجیهی برای رهاسازی آن‌ها در معابر پذیرفته نیست. 

بیشتر بخوانید

وی ضمن تقدیر و تشکر از همشهریان قانون‌مدار و مسئولی که تاکنون با دقت نظر و همکاری کامل، نخاله‌ها و خاک‌های اضافی ناشی از ساخت‌ و سازها و حفاری‌های خود را جمع‌آوری و به مکان‌های تعیین‌شده منتقل کرده‌اند، افزود: با وجود اطلاع‌رسانی‌های مکرر، هنوز تعدادی از همشهریان و پیمانکاران این موضوع مهم را نادیده گرفته و به قوانین شهری بی‌توجهی می‌کنند. 

نایب رئیس شورای اسلامی شهر ماهنشان تصریح کرد: رها کردن این مصالح در کوچه‌ها و خیابان‌ها، علاوه بر مخدوش کردن چهره بصری شهر، مشکلات فراوانی را در تردد عابران پیاده و وسایل نقلیه ایجاد کرده است.

وی با اشاره به خطرات ناشی از وجود این موانع در معابر شهری خاطرنشان کرد: وجود خاک‌های اضافی و نخاله‌ها، به‌ویژه در ساعات پایانی روز و معابر کم‌عرض، زمینه را برای وقوع حوادث رانندگی، واژگونی وسایل نقلیه و آسیب‌دیدگی شدید سالمندان و کودکان فراهم می‌کند.

پرچینی اظهار داشت: مدیریت شهری ماهنشان حفظ جان، سلامتی و آرامش شهروندان را خط قرمز خود می‌داند و از نهادهای ذی‌ربط انتظار دارد نظارت بیش‌تری بر عملکرد عوامل اجرایی داشته باشند.

وی در پایان از عموم شهروندان درخواست کرد: با همکاری همه‌جانبه با شهرداری، در صورت انجام هرگونه حفاری یا ساخت‌وساز، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به پاکسازی معابر اقدام کنند تا با همدلی و مسئولیت‌پذیری همگانی، شهری ایمن، پاکیزه و در شان مردم شریف ماهنشان داشته باشیم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر