logo
امروز : جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۳:۰۱
[ شناسه خبر : ۵۴۴۱۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی مطرح کرد:

حمایت اداره کار از تشکیل تعاونی‌های صنایع دستی

حمایت-اداره-کار-از-تشکیل-تعاونی‌های-صنایع-دستی-
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ماهنشان از آمادگی کامل این اداره برای حمایت از ایجاد تعاونی‌های صنایع‌دستی با حداقل هفت عضو بالای ۱۸ سال خبر داد.

جمال‌الدین مرادی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ از آمادگی کامل این اداره برای حمایت از ایجاد و ثبت شرکت‌های تعاونی در حوزه صنایع‌دستی خبر داد. 

بیشتر بخوانید

وی با تأکید بر اهمیت توسعه اشتغال در مناطق روستایی و شهری این شهرستان اظهار کرد: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ماه‌نشان برای توسعه مشاغل خانگی و هنرهای بومی، مسیر قانونی تشکیل تعاونی‌ها را برای فعالان این عرصه تسهیل کرده است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ماهنشان با اشاره به شرایط قانونی تشکیل این مجموعه‌ها تصریح کرد: مطابق با آئین‌نامه‌های جاری، حداقل تعداد اعضا برای تشکیل یک شرکت تعاونی هفت نفر است، نکته حائز اهمیت این است که متقاضیان باید بالای ۱۸ سال سن داشته باشند و محدودیتی برای ترکیب اعضا وجود ندارد؛ به این معنا که تعاونی‌ها می‌توانند به‌صورت خانوادگی یا غیرخانوادگی تشکیل شوند که این امر فرصت مناسبی برای فعالان این حوزه فراهم می‌آورد.»

وی در ادامه با بیان اینکه تشکیل تعاونی‌ها موجب ساماندهی بازار فروش و تقویت قدرت رقابت هنرمندان می‌شود، افزود: پس از رسیدن به حد نصاب اعضا، متقاضیان باید مراحل اداری شامل تکمیل فرم‌های قانونی، ثبت سند، ارائه مدارک شناسایی و سایر فرآیندهای اداری را در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی طی کنند تا مجوزهای لازم صادر شود.

مرادی در پایان خاطرنشان کرد: این اداره آمادگی کامل دارد تا با ارائه مشاوره‌های تخصصی، از تمامی افرادی که خواهان تشکیل شرکت تعاونی در شهر و روستاهای ماهنشان در حوزه صنایع‌دستی هستند، حمایت کند.

وی اظهار داشت: توسعه این تعاونی‌ها نه‌تنها به رونق اقتصاد صنایع‌دستی منطقه کمک می‌کند، بلکه زمینه اشتغال پایدار و معرفی هرچه بهتر هنرهای اصیل این شهرستان را نیز فراهم می‌سازد. 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر