دستگیری عامل قتل ۳ نفر در ابهر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ به نقل از روابط عمومی دادگستری استان زنجان؛ وحید بختیاری گفت: پس از دریافت خبر مفقودی سه نفر در روز سهشنبه هفته جاری، بلافاصله با دستور قضایی، عوامل انتظامی شهرستان ابهر و پلیس آگاهی استان بررسی و پیگیری موضوع را آغاز کردند.
بیشتر بخوانید
وی افزود: در جریان تحقیقات، ابتدا دو جسد کشف و یک نفر مظنون به قتل دستگیر شد که در ادامه تحقیقات، این فرد به قتل نفر سوم نیز اقرار کرد.
دادستان ابهر گفت: با تلاش عوامل انتظامی شهرستان ابهر، قاتل در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و دستگیر شد و در بازجوییهای اولیه ضمن اقرار به ارتکاب جرم، به قتل عمد سه نفر اعتراف کرد و روانه زندان شد.
بختیاری با قدردانی از فرماندهی انتظامی شهرستان ابهر تأکید کرد: دستگاه قضایی در راستای احقاق حقوق عامه و ایجاد نظم و امنیت در جامعه، با هیچکس مسامحه نخواهد داشت.
انتهای خبر/

