logo
امروز : پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۱۷
[ شناسه خبر : ۵۲۶۸۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
امام جمعه قیدار:

جوشش خون رهبر شهیدمان در ادامه ثارالله

جوشش-خون-رهبر-شهیدمان-در-ادامه-ثارالله
امام جمعه قیدار گفت: جوشش خون مقدس رهبر شهیدمان که در ادامه ثارالله بود، زمین و زمان را به تلاطم درآورد و شعار محوری مراسم ایشان «باید برخاست» است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت الاسلام علی موسوی در خطبه‌های نمازجمعه قیدار اظهار کرد: در هفته‌های اخیر، برخی از مسئولان در چند سخنرانی با اشاره به شرایط کشور پس از جنگ، از تعابیری استفاده کردند که این برداشت را در افکار عمومی ایجاد کرد که ایران در آستانه قحطی قرار داشته یا اگر برخی اقدامات انجام نمی شد، کشور با بحران فراگیر غذایی روبه رو می‌شد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: ما قبول داریم اقتصاد ایران با مشکلات متعددی مانند تورم مزمن، کاهش قدرت خرید خانوارها، تحریم‌های خارجی، محدودیت‌های ارزی، ناترازی انرژی و ضعف‌های مدیریتی مواجه است و این مشکلات فشار قابل توجهی بر معیشت مردم وارد کرده است، اما وجود این مشکلات، به معنای قرار گرفتن کشور در وضعیت «قحطی» نیست.

امام جمعه قیدار ادامه داد: در علم اقتصاد و مطالعات امنیت غذایی، قحطی تعریف مشخص، شاخصه‌ای روشن و معیارهای قابل اندازه گیری دارد و صرف دشوار شدن شرایط زندگی یا افزایش قیمت مواد غذایی، کشوری را وارد مرحله قحطی نمی‌کند.

وی اضافه کرد: مسئولان ما باید در به کاری گیری تعابیر و الفاظ دقت لازم را داشته باشتند تا موجب سوء استفاده دشمن نشود.

امام جمعه قیدار به پیام مقام  حضرت آیت الله امام سید مجتبی خامنه‌ای به مناسبت هفته قوه قضائیه نیز اشاره کرد و گفت: پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته قوه قضائیه، سندی راهبردی و فرمانی عملیاتی برای تحول بنیادین در نظام قضائی کشور است.

وی تصریح کرد: غفلت از این پیام و اکتفا به تفسیرهای سطحی یا اجرای ناقص آن، نه تنها نظام قضائی را از رسالت تاریخی خود دور می کند، بلکه امنیت ملی، سرمایه اجتماعی و اقتدار بین‌المللی کشور را با مخاطره روبرو خواهد ساخت.

امام جمعه قیدار به مراسم تشییع و تدفیین پیکر مطهر امام شهید و خانواده محترمشان نیز اشاره و بیان داشت: حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم‌ انقلاب اسلامی(مدظله‌العالی) در اولین پیام، درباره‌ی رهبر شهیدمان فرمودند: «من این توفیق را داشتم که پیکر ایشان را بعد از شهادت زیارت کنم؛ آنچه دیدم کوهی از صلابت بود؛ و شنیدم که مشت دست سالمش را گره کرده بود»

وی افزود: این «مشت گره‌کرده» که نشان رسمی بدرقه‌ی آن یگانه است، فقط یک نماد نیست؛ تبلور همان دست مهربان پدر امت است که در برابر استکبار جهانی ایستاد و هرگز نلرزید و جز برای خدا گشوده نشد.

امام جمعه قیدار بیان کرد: حضرت آقای شهیدمان در یک جنگ خونین به دست شقی‌ترین انسان‌های روی زمین به شهادت رسیدند، شهادتی که در میان علمای امامیه برای شخصیتی در حد و شأن ایشان در جنگ اتفاق نیافتاده است.

وی تصریح کرد: در ادامه جوشش این خون مقدس که در ادامه ثارالله بود و زمین و زمان را به تلاطم درآورد، شعار محوری این مراسم  «باید برخاست» است، یعنی این خون چنان جوشان است که دیگر اجازه‌ی سکون به هیچ دلداده‌ای نخواهد داد و همچنین «باید برخاست» یعنی عهدی که ملت بعثت‌یافته با خون او بسته است و تا پای جان ادامه خواهد یافت.

امام جمعه قیدار در پایان سخنان خود ضمن تقدیر از تلاش‌های بازیکنان تیم ملی فوتبال در جام جهانی و حمایت بی‌دریغ ملت ایران از فرزندان ملی‌پوش خود گفت: تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ با وجود شرایط فوق‌العاده سخت از جمله شرایط جنگ تحمیلی و میزبانی خصمانه آمریکا عملکردی تحسین برانگیز ارائه داد و با ثبت سه بازی بدون باخت و انتخاب بهترین بازیکن زمین در هر مسابقه، بهترین نتایج خود را رقم زد.

وی با بیان اینکه حضور سرمربی ایرانی و تصمیم اصولی در عدم دعوت از بازیکن حامی دشمن، بر عزت و سربلندی تیم افزود خاطرنشان کرد:درخشان‌ترین رویداد، حماسه آفرینی ملت ایران بود که این رویداد ورزشی را به نمایشی از ارزشهای ایرانی- اسلامی، میهن دوستی، وفاق ملی و پاسداشت شهدا تبدیل کرد و بدرقه و همراهی مردم با تصاویر شهدا و پرچم ایران، پیوند ناگسستنی با هویت ملی را به جهانیان نشان داد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر