logo
امروز : پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۷:۴۸
[ شناسه خبر : ۵۲۶۷۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
امام جمعه ایجرود:

حضور گسترده در آیین تشییع، نماد مقاومت و وحدت است

حضور-گسترده-در-آیین-تشییع،-نماد-مقاومت-و-وحدت-است-
امام جمعه ایجرود گفت: رهبر شهید انقلاب، تمام عمر شریف خود را صرف اعتلا و پیشرفت ایران و مسلمین و مستضعفین دنیا نمودند. حضور گسترده مردم در آیین تشییع پیکر مطهر امام شهید، نماد مقاومت اسلامی و وحدت ملی است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام محمد زرینه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ایجرود گفت: شهادت، پايان زندگى نيست، آغاز حيات است، باختن و از دست‌دادن نيست؛ بلكه يافتن و به دست‌آوردن است. شهیدان در روز قيامت، مقام شفاعت دارند.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه با الهام از آیات و روایات بیان داشت: كشته‌شدن، آن‌گاه ارزشمند است كه در راه خدا باشد و بهترين و برترين مرگ‌ها، شهادت است.

زرینه با تاکید به برگزاری حماسی، باشکوه و میلیون‌ها نفری آیین تشییع امام شهید گفت: رهبر شهید انقلاب، تمام عمر شریف خود را صرف اعتلا و پیشرفت ایران و مسلمین و مستضعفین دنیا نمودند. حضور گسترده مردم در آیین تشییع پیکر مطهر امام شهید، نماد مقاومت اسلامی و وحدت ملی است. بدون‌تردید این آیین نیز مانند مراسم تشییع پیکر پاک امام خمینی(ره)، از قاب‌های بی‌نظیر و تاثیرگذار دنیا خواهد شد.

امام جمعه ایجرود به میراث امام خامنه‌ای (ره) اشاره کرده و افزود: ایران قوی، میراث ماندگار امام شهید است. اصلی‌ترین ضرورت بازخوانی سیره ایشان، حل مسائل کشور مبتنی بر سه اصل عقلانیت، معنویت و عدالت است که باید با تربیت تراز نسل جوان، دشمن‌شناسی، شناخت موقعیت‌ها و نحوه مقابله با جنگ ترکیبی دشمنان همراه باشد.

وی با پرداختن به شخصیت و سیره زندگانی امام شهید انقلاب، به دوران زعامت ایشان اشاره نموده و تصریح کرد: سادگی و آراستگی، قناعت و پیراستگی، اقتدار و صلابت، زمان‌شناسی و خستگی‌ناپذیری، از صفات بارز آن مرد خدا بود. امام شهید از سیاستمداران و رهبران بزرگ و جامع‌ترین شخصیت دوران معاصر هستند.

امام جمعه ایجرود با اشاره به حیله‌های دشمنان، آنان را خوار و ذلیل‌تر از قبل معرفی کرده و یادآور شد: ملت قهرمان ایران همچون گذشته با اتحاد و انسجام و همبستگی، موجب یاس و ناامیدی دشمنان در اجرای نقشه‌های شوم‌شان خواهند شد.

وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری مدظله‌العالی به‌مناسبت روز قوه قضائیه افزود: آنچه مسلم است گریبان جنایت‌کاران را بایستی گرفت و به سزای اعمال مجرمانه‌شان رساند. ان‌شاءالله به‌زودی شاهد فتح نهایی مسلمانان و شکست و نابودی دشمنان باشیم.

 زرینه با اشاره به موضوعات اقتصادی گفت: امروز پتروشیمی فراتر از یک صنعت و به‌عنوان ابزار قدرت اقتصادی است که باید با برنامه‌ریزی‌های درست و تصمیم‌گیری‌های به‌موقع، جایگاه کشورها را در زنجیره ارزش جهانی متحول کند.

امام جمعه ایجرود با پرداختن به موضوع تنگه هرمز تاکید کرد: مدیریت تنگه راهبردی هرمز، به‌عنوان مهم‌ترین شاه‌راه ترانزیت دریایی نفت جهان و تنها راه ورود به خلیج‌فارس و دسترسی دریایی به کشورهای منطقه، فقط در اختیار ایران است.

دعوت به ادامه حضور مردم ولایتمدار در اجتماعات حماسی و اشاره به سالروز حمله ددمنشانه ناوگان آمریکای جنایتکار به هواپیمای مسافربری ایران، روز افشای حقوق بشر آمریکایی، سالروز بزرگداشت علامه امینی، روز حمایت از تولید ملی و مبارزه با قاچاق کالا، روز قلم، روز شهرداری و دهیاری، روز مالیات، روز ادبیات کودکان و نوجوانان و سالروز کشف توطئه آمریکایی در پایگاه هوایی شهید نوژه (کودتای نافرجام نقاب)، از دیگر مطالب بیان شده توسط خطیب جمعه ایجرود بود.

پایان‌بخش خطبه‌ها، دعا برای تعجیل در امر ظهور امام زمان (عج)، شادی ارواح طیبه شهدا و امامین انقلاب، سلامتی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، پیروزی جبهه حق و نابودی کفار بود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر