logo
امروز : پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۵۳
[ شناسه خبر : ۵۲۳۰۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیرکل دادگستری استان زنجان:

مطالبه‌گری خبرنگاران زنجان از مسئولان ضعیف است

مطالبه‌گری-خبرنگاران-زنجان-از-مسئولان-ضعیف-است
مدیرکل دادگستری استان زنجان گفت: در مطالبه‌گری از مسئولان ضعیف هستیم و این ضعف مانع پیشرفت کشور است. جوانان باید با مطالبات منطقی و مستند، مسئولان را پاسخگو کنند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت الاسلام علی فرجی‌برحق امروز صبح در جشنواره ابوذر گفت: برای ایجاد و تقویت گفتمان اسلامی و انقلابی در جامعه، نیاز به تلاش‌های جدی و برنامه‌ریزی شده داریم. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه هدف اصلی جشنواره ابوذر شناسایی و پرورش جوانان مؤثر و متعهد به ارزش‌های اسلامی، اولین قدم در تربیت نسل آینده است، افزود: باید برنامه‌هایی برای آموزش و توانمندسازی این جوانان طراحی شود تا بتوانند در آینده نقش‌های مؤثری ایفا کنند.

مدیرکل دادگستری استان زنجان با توضیح اینکه تقویت مطالبات مسئولان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: ضعف در این زمینه می‌تواند مانع پیشرفت در ابعاد مختلف شود. لذا لازم است جوانان و فعالان اجتماعی با طرح مطالبات منطقی و مستند، مسئولان را به پاسخگویی و عمل به وعده‌های خود ترغیب کنند.

وی با توضیح اینکه تاب‌آوری اجتماعی در شرایط جنگی باید بیش‌تر مورد توجه قرار گیرد، متذکر شد: آموزش و فرهنگ‌سازی در این زمینه می‌تواند به مردم کمک کند تا در برابر چالش‌ها مقاوم‌تر شوند. 

فرجی متذکر شد: تغییر سبک زندگی به سمت صرفه‌جویی و مدیریت منابع می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی کشور کمک کند. ترویج فرهنگ مصرف بهینه و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه نقش بسیج رسانه نیز در این راستا حائز اهمیت است، یادآور شد: مرکز بسیج رسانه می‌تواند با تولید محتواهای مناسب و تأثیرگذار، به اصلاح فرآیند زندگی مردم کمک کند. این مرکز با همکاری نهادهای مختلف، اطلاعات و آموزش‌های لازم را به جامعه منتقل خواهد کرد.

فرجی با اشاره به اینکه همکاری بین بسیج رسانه و خبرنگاران دستگاه‌های قضائی می‌تواند به ارتقاء آگاهی حقوقی مردم و حفظ امنیت اجتماعی کمک کند، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری بین نهادهای مختلف، می‌توانیم گفتمان اسلامی و انقلابی را تقویت کرده و به تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی نزدیک‌تر شویم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر