برای بازی با ایران آماده شدیم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ به نقل از خبرگزاری ایرنا، دارن بیزلی سرمربی تیم ملی فوتبال نیوزیلند بامداد دوشنبه در نشست خبری پیش از دیدار با ایران گفت: شرایط خوبی داریم و آمادهسازی مناسبی را پشت سر گذاشتهایم. انگیزه بالایی داریم و مدت زیادی منتظر بازگشت به جام جهانی بودیم. همه بازیکنان هم در وضعیت خوبی هستند.
بیشتر بخوانید
وس درباره مصدومیت مَت گاربت عنوان کرد: باید بگویم که او دیروز از ناحیه همسترینگ دچار مشکل شد و کادر پزشکی ما وضعیتش را زیر نظر دارند. مت عاشق تمرین کردن است و امروز از اینکه نتوانست تمرین کند، ناراحت بود. منتظر گزارش نهایی تیم پزشکی هستیم تا درباره او تصمیم بگیریم.
سرمربی نیوزیلند در خصوص دیدار با ایران تاکید کرد: صادقانه بگویم که برای این مسابقه، مثل یک دیدار عادی رفتار کردیم؛ دقیقاً همانطور که برای همه بازیهای ملی آماده میشویم و کار متفاوتی انجام ندادهایم. البته اینجا جام جهانی است و پیشرویمان یک بازی مهم قرار دارد. میخواهیم در این رقابتها عملکرد خوبی داشته باشیم.
بیزلی در پایان گفت: انتظار دارم تماشاگران زیادی به ورزشگاه بیایند. ما آمدهایم تا در چنین فضایی بازی کنیم و همه بازیکنان ترجیح میدهند در این شرایط به میدان بروند.
انتهای خبر/

