logo
امروز : چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۶:۳۶
[ شناسه خبر : ۵۱۹۹۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان عنوان کرد:

وزش باد شدید در زنجان

وزش-باد-شدید-در-زنجان-
کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: تندبادهای لحظه‌ای در روز جمعه علاوه بر کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و سقوط اشیاء از ارتفاعات را افزایش می‌دهند.

حسین سلطانی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه بررسی آخرین وضعیت جوی نشان می‌دهد که در پایان هفته جاری، شرایط جوی استان با تغییرات محسوسی همراه خواهد بود، اظهار کرد: طبق پیش‌بینی‌های به عمل آمده از روز پنج‌شنبه موج جدیدی از ابرها وارد منطقه می‌شود که نتیجه آن افزایش ابر در روزهای پایانی هفته است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این وضعیت در روز جمعه به اوج خود می‌رسد و شهروندان شاهد آسمانی نیمه‌ابری تا تمام‌ابری خواهند بود، ابراز کرد: یکی از پدیده‌های مهم جوی در روز جمعه، افزایش قابل توجه سرعت وزش باد است.  

کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان با اشاره به اینکه انتظار می‌رود که باد در بیش‌تر مناطق استان با شدت نسبتاً زیاد بوزد، ادامه داد: این تندبادهای لحظه‌ای علاوه بر احتمال آسیب به سازه‌های موقت، منجر به خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد و همچنین نفوذ توده‌های غبار از مناطق همجوار به داخل استان می‌شود.

وی عنوان کرد: این مسئله می‌تواند باعث کاهش کیفیت هوا و کم شدن دید افقی شود، بنابراین توصیه می‌شود گروه‌های حساس و افرادی که بیماری‌های تنفسی دارند، در زمان اوج وزش باد از حضور در فضای باز خودداری کنند.

‌سلطانی با بیان اینکه در کنار وزش باد، احتمال بارش‌های رگباری نیز وجود دارد، گفت: اگرچه این بارش‌ها به‌صورت گسترده نخواهد بود، اما در ساعات عصر روز جمعه، برخی مناطق کوهستانی و ارتفاعات استان شاهد رگبارهای خفیف و پراکنده خواهند بود. با توجه به این تغییرات ناگهانی و احتمال بروز مخاطرات جوی، هواشناسی استان اقدام به صدور هشدار سطح زرد کرده است تا دستگاه‌های خدماتی و عموم مردم آمادگی لازم را داشته باشند.

‌وی عنوان کرد: در خصوص وضعیت دمایی، روند تغییرات نشان‌دهنده گرم شدن تدریجی هوا تا روز جمعه است. دما با شیبی ملایم بالا می‌رود و روزهای گرمی را در پایان هفته رقم می‌زند، بیان کرد؛ اما این گرما ماندگار نیست؛ چرا که از ابتدای هفته آینده توده هوای خنک‌تری وارد استان می‌شود که باعث کاهش دما در اکثر شهرستان‌ها خواهد شد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر