logo
امروز : چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۸:۱۵
[ شناسه خبر : ۵۰۹۶۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
امام جمعه سلطانیه مطرح کرد:

اقتصاد مقاومتی، راهبرد کلان نظام

اقتصاد-مقاومتی،-راهبرد-کلان-نظام
امام جمعه سلطانیه گفت: اقتصاد مقاومتی، راهبردی کلان برای استقلال و پیشرفت پایدار کشور است که با تکیه بر وحدت ملی، امنیت اقتصادی و حمایت از تولید داخلی، مسیر توسعه متوازن و مقاوم را ترسیم می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی  پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام سید عمران حسینی‌نسب، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سلطانیه با اشاره به اهمیت جهت‌گیری معنوی انسان گفت: اگر روح انسان در مسیری قرار گیرد که خداوند می‌خواهد، می‌تواند در دنیا راه حق و باطل را تشخیص دهد و با نور الهی حرکت کند و از امدادهای غیبی بهره‌مند شود و در آخرت نیز از پاداش عظیم الهی برخوردار شود.

بیشتر بخوانید

وی با تبیین پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله حسینی خامنه‌ای اظهار کرد: ایشان امسال را با تأسی به رهبر شهید انقلاب، سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» نامگذاری کردند.

 به گفته امام جمعه سلطانیه، «اقتصاد مقاومتی» برای سومین بار در شعارهای سال تکرار شده است؛ پیش‌تر نیز شعارهای سال ۱۳۹۵ با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» و سال ۱۳۹۶ با عنوان «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نامگذاری شده بود.

وی تأکید کرد: اقتصاد مقاومتی برای جمهوری اسلامی ایران یک راهبرد کلان و الگوی پایدار توسعه اقتصادی است، نه یک شعار مقطعی.

حسینی‌نسب عنوان کرد: تکرار این عنوان نشان‌دهنده عمق باور به این رویکرد و ضرورت تبدیل آن به فرهنگ عمومی و عزم ملی برای حل مشکلات اقتصادی کشور از جمله تورم، بیکاری، وابستگی به نفت و آسیب‌پذیری در برابر تحریم‌هاست.

وی با بیان اینکه وحدت ملی و امنیت ملی دو بال تحقق اقتصاد مقاومتی هستند، افزود: پیشرفت اقتصادی بدون امنیت امکان‌پذیر نیست، امنیت نیز تنها به معنای مقابله با تهدیدات نظامی نیست، بلکه ثبات بازار، امنیت سرمایه‌گذاری، ایمنی زیرساخت‌ها و آرامش روانی جامعه را نیز در بر می‌گیرد.

امام جمعه سلطانیه در ادامه به وظایف نهادها و مردم در تحقق شعار سال اشاره کرد و گفت: دولت باید با اولویت‌بندی بودجه بر اساس مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، حمایت از تولید دانش‌بنیان، اصلاح نظام بانکی و مالیاتی و ایجاد ثبات در بازار ارز و طلا اقدام کند. 

وی بیان کرد: مجلس نیز باید با نظارت بر اجرای قوانین مرتبط با تولید و اشتغال و تصویب قوانین حمایتی، موانع اداری را کاهش دهد.

حسینی‌نسب افزود: قوه‌قضائیه نیز با مقابله قاطع با مفاسد اقتصادی و ایجاد فضای امن برای سرمایه‌گذاری نقش مهمی در این زمینه دارد، همچنین بخش خصوصی و تعاونی‌ها با ورود به عرصه‌های نوآورانه و توسعه تولید داخلی و مردم با حمایت از کالاهای ایرانی، سرمایه‌گذاری‌های خرد و تقویت انسجام اجتماعی می‌توانند در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش‌آفرینی کنند.

امام جمعه سلطانیه در پایان با گرامیداشت ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی، این روز را عید ملت ایران دانست و گفت: ۲۲ بهمن نفی طاغوت بود و ۱۲ فروردین آری ملت به برقراری حکومت اسلامی؛ روزی که بیش از ۹۸ درصد مردم به جمهوری اسلامی رأی دادند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر