logo
امروز : پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۰۴
[ شناسه خبر : ۵۰۲۶۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
نماینده مردم شهرستان‌های زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:

کمبود شدید تسهیلات کشاورزی در زنجان

کمبود-شدید-تسهیلات-کشاورزی-در-زنجان
نماینده مردم شهرستان‌های زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی از کاهش سهم تسهیلات بانکی بخش کشاورزی استان از حدود ۱۵ درصد به ۷ تا ۸ درصد انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ نبی‌اله محمدی امروز بعد از ظهر در جلسه شورای اداری گفت: از توجه ویژه وزارت جهاد کشاورزی در استان زنجان و موضوع اردوی کشت سپاسگزاریم. در همین راستا، در شهرستان طارم، زمین‌هایی وجود دارد که کشاورزان نتوانسته‌اند آنچه را که به‌حق انتظار داشتند، به دست آورند. این مسئله نیازمند پیگیری و رسیدگی فوری است.

بیشتر بخوانید

وی به مشکلات بخش بیمه محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: حذف پوشش «خشکسالی» برای محصولاتی مانند زیتون، که توجیه روشنی برای کشاورزان ندارد و مطالبه به‌حق کشاورزان مبنی بر اینکه چرا حق بیمه گندم به‌صورت نقدی دریافت می‌شود، اما پرداخت خسارات با تأخیر، مشقت و سختی همراه است.

نماینده مردم شهرستان‌های زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی به کمبود تسهیلات بانکی اختصاص‌یافته به بخش کشاورزی اشاره کرد و یادآور شد: سهم بخش کشاورزی از تسهیلات بانکی در استان، باید حدود ۱۴ تا ۱۵ درصد باشد، در حالی‌که این رقم در عمل به ۷ تا ۸ درصد کاهش یافته است.

وی با توضیح اینکه با وجود داشتن ۷ درصد اراضی کشاورزی کشور، سهم استان از امکانات دولتی متناسب با این میزان نیست، متذکر شد: با وجود تخصیص حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغالزایی در بخش کشاورزی استان، فرآیند، مکانیسم و شاخص‌های اعطای این وام‌ها برای نهادهایی مانند جهاد کشاورزی و حتی نمایندگان، شفاف و مشخص نیست. این ابهام منجر به نارضایتی افرادی شده که موفق به دریافت تسهیلات نشده‌اند.

وی با تقدیر از دستگاه‌های نظارتی و وزارت جهاد کشاورزی به‌خاطر ورود به‌موقع و جلوگیری از توزیع کودهای تقلبی، عنوان کرد: بر ضرورت آزمایش نمونه‌های کود در آزمایشگاه‌های معتبر قبل از ورود به انبارها، برای امنیت غذایی و توسعه فرآوری محصولات تأکید داریم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر