logo
امروز : پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۳
[ شناسه خبر : ۵۰۲۱۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مشاور رئیس فدراسیون کارگری جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد:

مسقط گفتگویی جدی برای ثبات و منافع ملی

مسقط-گفتگویی-جدی-برای-ثبات-و-منافع-ملی
مشاور رئیس فدراسیون کارگری جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران آماده گفتگوی سازنده است، اما فشار یک‌جانبه را نمی‌پذیرد. هدف مذاکرات حفظ منافع ملی و ثبات منطقه است.

کیارش خدابنده در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ دور تازه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، فرصتی جدی برای تبادل نظر و بررسی مسیرهای دیپلماتیک بود.

بیشتر بخوانید

وی افزود: آنچه در این مذاکرات برای ما اهمیت داشت، حفظ خطوط قرمز ملی، حقوق هسته‌ای قانونی و تأمین منافع اقتصادی و امنیتی کشور بود.

مشاور رئیس فدراسیون کارگری جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه ایران همواره بر حق خود در ادامه غنی‌سازی اورانیوم تأکید داشته و دارد، افزود: هرگونه توافقی باید در چارچوب قانون و امنیت ملی کشور باشد.

وی با توضیح اینکه طرف آمریکایی خواستار محدودیت‌های بیش‌تر است؛ تصریح کرد: ما معتقدیم دیپلماسی تنها زمانی می‌تواند به نتیجه برسد که احترام متقابل، واقع‌بینی و پایبندی به توافق‌های قبلی رعایت شود.

خدابنده با تأکید بر اینکه نقش عمان به‌عنوان میزبان مذاکرات، بسیار سازنده و مؤثر بود و امکان برقراری گفتگوهای صریح و مستقیم را فراهم کرد، اظهار کرد: ما بر این باوریم که گفتگوهای امروز باید در پایتخت‌ها ادامه یابد و تصمیمات نهایی با بررسی دقیق و مسئولانه گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: با وجود شروع مثبت، هنوز فاصله جدی بین مواضع طرفین وجود دارد. مسائل کلیدی از جمله محدوده غنی‌سازی و چارچوب رفع تحریم‌ها باید در مذاکرات آینده روشن و شفاف شود. دیپلماسی تنها با صبر، تدبیر و احترام متقابل به دستاوردهای واقعی می‌تواند به ثمر برسد.

مشاور رئیس فدراسیون کارگری جمهوری اسلامی ایران با توضیح اینکه ایران همواره نشان داده است که آماده گفتگو و همکاری سازنده است، متذکر شد: اما هرگونه فشار یک‌جانبه یا تحمیل خواسته‌ها قابل پذیرش نخواهد بود. هدف ما از این مذاکرات، تضمین منافع ملی، ثبات منطقه و جلوگیری از تشدید تنش است و این مسیر را با دقت و مسئولیت ادامه خواهیم داد.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر