logo
امروز : سه شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۴۶
[ شناسه خبر : ۵۰۰۵۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
امام جمعه قیدار:

هدف انقلاب فراموش نشود

هدف-انقلاب-فراموش-نشود
امام جمعه قیدار گفت: چیزی که انقلاب ما را تهدید می‌کند فراموشی هدف آن است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ سید علی موسوی در جمع اعضای کمیته‌های ستاد دهه فجر شهرستان خدابنده ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و پیشاپیش آغاز ایام الله دهه مبارک فجر اظهار داشت: چیزی که انقلاب ما را تهدید می کند فراموشی هدف آن است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه ما باید بدانیم که هدف از انقلاب چه بوده است و مسائل آن را در نظر گرفت افزود: در ماه شعبان قرار داریم و باید از فرصت جشن‌های نیمه شعبان استفاده کرد.

امام جمعه قیدار ادامه داد: در ایام دهه مبارک فجر و جشن‌های خاص این ایام باید به دستاوردهای انقلاب توجه بیش‌تری بشود و این مراسم‌ها باشکوه‌تر با شور و شعور و نشاط در مساجد، شهرها و روستاها برگزار شود.

وی در ادامه با اشاره به حوادث اخیر در کشور و در شهرستان خدابنده تاکید کرد: مردم با حضور میلیونی خود در ۲۲ دی‌ماه سال جاری یک ۲۲ بهمن دیگری را خلق کردند و نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب کردند.

امام جمعه قیدار گفت: سرمایه های اصلی این کشور جوانان و نوجوان هستند و باید هوشیار باشیم که این قضایا یک تلنگری برای همه ما محسوب می‌شود و باید بیش‌تر به مسائل فرهنگی اهمیت بدهیم و هر چه قدر در مسائل فرهنگی فعال و پررنگ‌تر باشیم مشکلات کمتر خواهد شد.

امام جمعه قیدار در پایان از همه تلاش‌های مردم و مسئولان و نیروهای نظامی و انتظامی بابت برقراری و حفظ و نظم و آرامش و در برخورد با آشوب‌گران قدردانی کرد و بر حفظ انسجام ملی تاکید کرد.

سید محمداسماعیل اعلایی نیز در این نشست با تبریک ایام به برنامه‌محور بودن و برنامه‌ریزی داشتن برای جشن‌های دهه فجر اشاره کرد و بیان داشت: ما مسئول هستیم و برای این نظام باید هزینه کنیم.

وی تاکید کرد: نداشتن برنامه و هدف باعث نامطلوب بودن کارها خواهد شد و باید با هماهنگی برای روزهای مختلف برنامه داشته باشیم.

فرماندار خدابنده ادامه داد: استفاده از ظرفیت روحانیون، هنر و هنرمندان در طول جشن‌های انقلاب بسیار حائز اهمیت است، مخصوصاً مساجد مهم هستند زیرا که مساجد سنگرهای انقلاب هستند و باید دستاوردهای انقلاب توسط مبلغان و روحانیون بازگو شود.

وی با اشاره به ضرورت برگزاری میز خدمت خاطر‌نشان کرد: حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی در مساجد در 11 شب جشن‌های انقلاب مورد توجه قرار گیرد و برنامه‌های خاص و ویژه در طول این ایام به‌ویژه در ۲۲ بهمن انجام شود.

فرماندار خدابنده از اصناف و بازاریان درخواست کرد: همکاری‌های لازم را در روز ۲۲ بهمن‌ماه داشته باشند و در این روز باید محدودیت ترافیکی انجام شود.

وی گفت: حضور باشکوه مردم و مسئولان در در راهپیمایی 22 بهمن امسال مشت محکمی بر دهان دشمنان این مرز و بوم خواهد بود.

فرماندار خدابنده اضافه کرد: کشور ما آزمون‌های بسیار سختی را در دهه‌های گذشته پشت سر گذاشته است و به حول و قوه الهی آزمون‌های پیش‌رو را نیز با موفقیت پشت سر خواهد گذاشت.

وی با توجه به فرموده امام راحل در همان روزهای اول انقلاب در بهشت زهرا بیان داشت: تا زمانی که ملت ما را قبول داشته باشد هیچ قدرتی نمی‌تواند چشم چپ به ما داشته باشد و هرگز نخواهد توانست چشم داشتی به این مرز و بوم داشته باشد.

فرماندار خدابنده تصریح کرد: در اتفاقات اخیر همه مسئولان در کنار مردم در مقابل دسیسه‌های دشمن ایستادند و حماسه ۲۲ دی‌ماه را خلق کردند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر