logo
امروز : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۲:۴۴
[ شناسه خبر : ۴۹۳۱۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه:

خون شهدا سرمایه‌ای جاودان برای ایران است

خون-شهدا-سرمایه‌ای-جاودان-برای-ایران-است
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه با بیان اینکه خون شهدا سرمایه‌ای جاودان برای مقاومت ملت ایران است گفت: وظیفه ما در دستگاه قضایی، پاسداری از خون شهدا و ادامه دادن راه آنان است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حمیدرضا موحدی امروز در جریان سفر استانی رئیس دستگاه قضا و مسئولان عالی قضایی به استان زنجان با جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان این استان دیدار و گفتگو کرد و اظهار داشت: شهدا در میان ما زنده‌اند و برکت خون آنان همچنان مسیر مقاومت و ایستادگی ملت ایران را روشن نگاه داشته است. 

بیشتر بخوانید

وی گفت: شهدا و شهادت جایگاهی والا دارند و خداوند به آنان قدرت شفاعت عطا کرده است؛ نعمتی که در شأن انبیا و اولیای الهی است.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه با اشاره به جنگ 12 روزه و نقش همدلی مردم در کنار مقاومت نیروهای نظامی، افزود: این همبستگی و ایستادگی الگویی ماندگار برای ملت ایران است اگر امروز کشور ما در برابر استکبار جهانی و توطئه‌های دشمنان ایستاده و مقاومت کرده، این استقامت به برکت خون شهداست و این برکت همچنان ادامه دارد.

وی تصریح کرد: خانواده‌های شهدا به خود می‌بالند که خداوند فرزندانشان را لایق شهادت دانسته است. وظیفه ما در دستگاه قضائی، پاسداری از خون شهدا و ادامه دادن راه آنان است. شهدا چراغ راه ما هستند و یاد و نامشان باید در همه عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی زنده نگه داشته شود.

موحدی در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه استان زنجان در دفاع مقدس گفت: زنجان مفتخر به تقدیم حدود ۵ هزار شهید است. این استان اگرچه استان ساحلی نیست، اما شمار قابل توجهی از شهدای غواص را تقدیم کرده که با شجاعت و رشادت در میدان نبرد حضور یافتند و نام زنجان را در تاریخ دفاع مقدس ماندگار کردند.

وی تأکید کرد: همه ما مدیون شهدا هستیم و باید همواره در مسیر آنان قدم برداریم. شهدا سرمایه‌ای جاودان برای ملت ایران هستند و وظیفه ماست که در هر جایگاه و مسئولیتی، پاسدار خون آنان باشیم.

گفتنی است؛ در این دیدار معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه با خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازان، همچنین برخی نمایندگان کانون وکلا، رئیس دفتر حقوقی و تعدادی از خادمیاران امام رضا (ع) به گفتگو پرداخت و بر ضرورت تقویت ارتباط میان دستگاه قضایی و خانواده‌های ایثارگران تأکید کرد.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر