logo
امروز : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۲:۴۴
[ شناسه خبر : ۴۹۲۹۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
بانوی کارآفرین زنجانی:

نور امید زنان سرپرست خانوار را خاموش نمی‌کنم

نور-امید-زنان-سرپرست-خانوار-را-خاموش-نمی‌کنم-
بانوی کارآفرین زنجانی گفت: در زمینه فعالیت گلخانه سختی‌ها و مشکلاتی من را از ادامه مسیر باز می‌داشت اما بزرگ‌ترین عامل برای رها نکردن کار، نیروهای شاغل گلخانه‌ام بودند که همه آن‌ها زنان سرپرست خانوارند که هرگز نور امیدشان را خاموش نمی‌کنم.

فرناز شهیدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ روایتی از سختی و استقامت را به اشتراک گذاشت که در آن، توکل به خدا و تعهد به کارکنان، نیروی محرکه اصلی برای ادامه مسیر بود.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۸۸، با همراهی همسرم در رشته کشاورزی و با راه‌اندازی یک گلخانه ۲ هزار متری فعالیتمان آغاز شد، ادامه داد: با استفاده از تسهیلات حمایتی کشت توت‌فرنگی را توسعه و گسترش دادیم.

بانوی کارآفرین زنجانی با بیان اینکه در سال‌های اخیر تصمیم به ورود به صنعت فرآوری گرفتیم، عنوان کرد: زمانی که مشاهده می‌کردم حجمی از میوه تولیدی بازار پسندی خود را از دست داده‌اند، تصمیم بر آن داشتم که جهت فراوری و تولید مربا بکار بگیرم.

وی با اشاره به سخت‌‌های موجود در مسیر برای تولید مربا، عنوان کرد: پس از تلاش‌ها و طی مسیرهای دشوار اولین کارخانه مربای استان زنجان را تأسیس کردم.

شهیدی با اشاره به اینکه کارخانه مربای ما که در آن ۱۵ نفر اشتغال داشتند به‌طور موقت به دلیل وجود مشکلات برای مدتی تعطیل شد، اظهار داشت: اما در حال حاضر  در این کارخانه ۲۰ نفر اشتغال‌ دارند که کار‌های پاکسازی، چیدمان، آماده‌سازی و بسته‌بندی را انجام می‌دهند.

وی با لحنی متأثرکننده تأکید کرد: چه بسیار سختی‌ها و مشکلاتی که مرا از ادامه مسیر باز می‌داشتند اما بزرگ‌ترین عامل برای رها نکردن کامل کار، همین نیروهای شاغل در مجموعه بودند.

این بانوی کارآفرین زنجانی با اشاره به اینکه اکثر نیروهای ما خانم‌های سرپرست خانوار هستند، گفت: وقتی می‌بینم این افراد با افتخار نان حلال بر سر سفره خود می‌برند، روحیه عظیمی برای ادامه کار در من شکل می‌گیرد.

وی تصریح کرد: با وجود مشکلات فراوان مصمم بودم که تا حد امکان مجموعه را حفظ کنم، چرا که وجود چنین نیروهایی برای من بزرگ‌ترین افتخار است و در تلاش بودم، هستم و خواهم بود که نور امیدی که به سمت من دارند را ناامید نکنم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر