logo
امروز : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۲۷
[ شناسه خبر : ۴۹۲۴۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
کارشناس علوم سیاسی:

نفاق ابزار اصلی دشمنان است

نفاق-ابزار-اصلی-دشمنان-است
کارشناس علوم سیاسی گفت: نفاق ابزار اصلی برای دشمنان است، زیرا آن‌ها با دوگانگی رفتاری و گفتاری می‌کوشند فضای جامعه را دچار سردرگمی کنند و اعتماد عمومی را کاهش دهند.

حجت‌الاسلام تقی اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه دشمنان همواره تلاش کرده‌اند با ایجاد تفرقه در جامعه، پایه‌های همبستگی اجتماعی را تضعیف کنند و از این وضعیت برای ضربه‌زدن به ساختارهای داخلی کشور بهره ببرند، اظهار کرد: آن‌ها به‌خوبی می‌دانند که جامعه‌ای متحد و آگاه، امکان سوءاستفاده را از آنان می‌گیرد؛ به همین دلیل راهبرد اصلی خود را بر دامن‌زدن به اختلافات، بزرگ‌نمایی مشکلات و ایجاد ذهنیت نادرست نسبت به واقعیت‌ها قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه فضای رسانه‌ای و جنگ روایت‌ها نیز به ابزاری تبدیل شده که از طریق آن تلاش می‌شود ذهن مردم نسبت به مسائل مهم کشور مشوش و ناپایدار شود، ابراز کرد: در این میان، یکی از موضوعاتی که بارها مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفته، ضرورت حفظ وحدت، آرامش و هوشیاری در برابر این جریان‌های تخریبی است.

کارشناس علوم سیاسی با اشاره به اینکه ایشان در سخنرانی‌های مختلف یادآور شده‌اند که دشمنان برای تحقق اهداف خود، بیش از هر چیز به اختلاف‌افکنی امید بسته‌اند و اگر جامعه‌ دچار چنددستگی شود، امکان سوءاستفاده برای جریان‌های بیرونی چند برابر خواهد شد، ادامه داد: این تذکرها به‌ویژه در شرایطی اهمیت دارد که کشور با مسائل پیچیده اقتصادی، فشارهای خارجی و جنگ‌های رسانه‌ای روبه‌رو است و هرگونه شکاف اجتماعی می‌تواند زمینه‌ساز تقویت فشارها باشد.

وی گفت: حفظ وحدت به معنای نادیده‌گرفتن نقد یا تفاوت دیدگاه‌ها نیست، بلکه به‌معنای مدیریت درست اختلاف‌ها و تبدیل آن‌ها به فرصت برای پیشرفت است.

اسماعیلی با تأکید بر اینکه جامعه‌ای که گفتگو، تحمل نظر مخالف و درک متقابل را تقویت می‌کند، در برابر توطئه‌های بیرونی مقاوم‌تر خواهد بود، اضافه کرد: همبستگی اجتماعی، سرمایه‌ای است که دشمنان تلاش دارند آن را کاهش دهند، اما اگر مردم و نخبگان با هوشیاری و خودآگاهی عمل کنند، این نقشه‌ها بی‌اثر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه آینده کشور در گرو آن است که اختلاف سلیقه‌ها تبدیل به شکاف نشود و آگاهی عمومی نسبت به روش‌های دشمنان افزایش یابد، عنوان کرد: هرچه جامعه یکپارچه‌تر باشد، توان آن برای عبور از چالش‌ها و ساختن آینده‌ای پایدارتر بیش‌تر خواهد شد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر