logo
امروز : سه شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۰۴
[ شناسه خبر : ۴۹۰۷۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
دبیر هیأت کشتی ابهر خبر داد:

کسب مقام قهرمانی توسط کشتی‌گیران ابهری

کسب-مقام-قهرمانی-توسط-کشتی‌گیران-ابهری-
دبیر هیأت کشتی ابهر شهرستان ابهر گفت: در مسابقات قهرمانی کشتی آزاد و فرنگی بزرگسالان استان زنجان کشتی‌گیران ابهری در رشته کشتی آزاد موفق به کسب مقام قهرمانی شدند.

اسلام کرمی در گفتگو با خبرنگار  گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: مسابقات قهرمانی کشتی آزاد و فرنگی بزرگسالان استان زنجان به میزبانی شهرستان ابهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: این رویداد ورزشی با حضور نمایندگان شهرستان‌های مختلف از جمله زنجان، طارم، ماهنشان، خدابنده، خرمدره، ایجرود و شهرهای هیدج و صائین‌قلعه، در خانه کشتی ابهر انجام گرفت. 

دبیر هیأت کشتی شهرستان ابهر تصریح کرد: در مجموع ۹۵ مسابقه در این دوره از رقابت‌ها برگزار شد که با استقبال خوب ورزشکاران و تماشاگران همراه بود.

وی با بیان اینکه تیم شهرستان ابهر در رشته کشتی آزاد موفق به کسب مقام قهرمانی شد، متذکر شد: تیم زنجان نیز در رشته کشتی فرنگی به عنوان قهرمان این دوره از مسابقات معرفی شد. 

کرمی یادآور شد: این مسابقات به منظور شناسایی استعدادهای برتر کشتی استان و ایجاد رقابت سالم بین ورزشکاران برگزار شده است.

وی عنوان کرد: در رشته کشتی آزاد، تیم شهرستان ابهر با کسب ۲۰۵ امتیاز به مقام اول دست یافت. تیم زنجان با ۱۷۰ امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت و تیم خدابنده نیز با ۱۶۰ امتیاز مقام سوم را از آن خود کرد. در رشته کشتی فرنگی، تیم زنجان قهرمان شد و پس از آن تیم‌های ابهر و ایجرود به ترتیب دوم و سوم شدند.

دبیر هیأت کشتی شهرستان ابهر خاطرنشان کرد: این رویداد ورزشی با حضور مسئولان استانی و محلی، پیشکسوتان کشتی و اصحاب رسانه برگزار شد و نشان‌دهنده اهمیت ورزش کشتی در استان زنجان است.

وی اظهار داشت: برگزاری چنین مسابقاتی می‌تواند به ارتقاء سطح کیفی کشتی در استان کمک کرده و زمینه‌ساز موفقیت‌های بیش‌تر در عرصه‌های ملی و بین‌المللی شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر