logo
امروز : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۲:۴۴
[ شناسه خبر : ۴۸۸۱۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
عضو مجلس خبرگان رهبری:

انقلاب جايگاه بانوان در جامعه را ارتقاء داد

انقلاب-جايگاه-بانوان-در-جامعه-را-ارتقاء-داد-
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: انقلاب، نقطه طلایی تعالی بانوان است؛ چرا که با پیروزی انقلاب اسلامی، زنان از حاشیه‌نشینی دوران گذشته خارج شدند و با حفظ هویت دینی و کرامت انسانی خود، به صحنه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی قدم گذاشتند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ آیت‌الله سید محمدمهدی میرباقری در ویژه برنامه بانوان تاثیرگذار شهر زنجان که در سالن اجلاس کتابخانه سهروردی زنجان برگزار شد با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران نقطه‌عطفی در تاریخ حضور اجتماعی و فرهنگی زنان به شمار می‌آید، اظهار کرد: این انقلاب توانست جایگاه بانوان را در جامعه ارتقاء دهد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه امروز زنان ایران اسلامی در منطقه در جایگاهی ممتاز قرار دارند و در حوزه‌های علمی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی از برترین‌ها هستند، ابراز کرد: نسل جدید بانوان، نسلی نخبه، فرهیخته و پویا است که به دنبال تعالی معنوی و خدمت به جامعه بر پایه ارزش‌های اسلامی گام برمی‌دارد. 

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی، الگوی زن اثرگذار، متعهد و مؤمن را معرفی کرد و نشان داد که زن مسلمان می‌تواند در عین حفظ عفاف و ایمان، در پیشرفت کشور نقش‌آفرین باشد، افزود: در مقابل، دشمنان انقلاب با ترویج الگوی زن غربی می‌کوشند چهره اصیل زن مسلمان را مخدوش سازند و جایگاه واقعی او را پایین بیاورند.

وی گفت: بنابراین، بانوان مؤمن و نخبه وظیفه دارند با شناخت دقیق دشمن و توطئه‌های فرهنگی او، طرح‌ها و برنامه‌هایی برای خنثی‌سازی این هجمه‌ها ارائه دهند.

میرباقری با تأکید بر اینکه مأموریت زن مسلمان امروز، پاسداری از هویت ایمانی و انقلابی خود و ایفای نقش مؤثر در هدایت نسل‌هاست، ادامه داد: از منظر معنوی شب قدر یادآور نزول رحمت و تقدیر الهی است؛ شبی که در آن مقدرات انسان‌ها رقم می‌خورد و ملائکه به فرمان پروردگار بر زمین فرود می‌آیند.

وی عنوان کرد: این شب تنها یک زمان مقدس نیست بلکه حقیقتی زنده و جاری است که در عالم ولایت جلوه دارد. در روایات آمده است که حقیقت شب قدر، وجود نورانی حضرت فاطمه زهرا (س) است؛ بانویی که مظهر هدایت، پاکی و فیض الهی بر زمین است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه هر کس به اندازه معرفت خود از کرامت و نور ایشان بهره‌مند می‌شود، بیان کرد: انسانی که به معرفت لیله‌القدر و مقام حضرت زهرا (س) می‌رسد، در واقع به شناخت جایگاه حقیقی خویش در برابر خداوند دست یافته است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر