logo
امروز : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۲۵
[ شناسه خبر : ۴۸۷۹۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس هیأت ورزش‌های کارگری استان زنجان خبر داد:

برگزاری مسابقه عکاسی به‌مناسبت ۱۳ آبان در زنجان

برگزاری-مسابقه-عکاسی-به‌مناسبت-۱۳-آبان-در-زنجان
رئیس هیأت ورزش‌های کارگری استان زنجان گفت: به مناسبت یوم‌الله ۱۳ آبان و گرامیداشت روز دانش‌آموز، یک دوره مسابقه عکاسی با رویکرد ثبت حضور خانوادگی در راهپیمایی برگزار می‌شود.

جواد بیگدلی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با اشاره به برگزاری مسابقه عکاسی به‌مناسبت ۱۳ آبان در زنجان، اظهار کرد: این رویداد مسابقه عکاسی با هدف ترویج فرهنگ مشارکت اجتماعی و ثبت لحظات حماسی توسط ورزشکاران و علاقه‌مندان به هنر عکاسی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید

وی تصریح کرد: از عموم علاقه‌مندان، به‌ویژه جامعه ورزشی استان، دعوت می‌شود تا با ارسال تصاویر ناب و تاثیرگذار خود از حضور پرشور خانوادگی در راهپیمایی باشکوه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴، در این رقابت فرهنگی و ورزشی شرکت کنند، هدف، ثبت جلوه‌های اتحاد و همبستگی خانوادگی در این رویداد ملی است.

رئیس هیأت ورزش‌های کارگری استان زنجان افزود: علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه عکاسی ورزشی می‌توانند آثار خود را تا ساعت ۲۱ شب روز چهارشنبه، ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۴، ارسال کنند.

وی در خصوص نحوه ارسال آثار گفت: آثار ارسالی باید از طریق پیام‌رسان ایتا به آیدی @ad_varzesh ارسال شوند، در پایان این مسابقه عکاسی، به نفرات اول تا سوم جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر