logo
امروز : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۵:۲۵
[ شناسه خبر : ۴۸۷۵۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس بیمارستان الغدیر ابهر مطرح کرد:

تکمیل پانسیون پزشکان ابهر نیازمند اعتبار است

تکمیل-پانسیون-پزشکان-ابهر-نیازمند-اعتبار-است
رئیس بیمارستان الغدیر ابهر گفت: به پانسیون پزشکان بیمارستان الغدیر ابهر حدود ۵۰ میلیارد ریال و اعتبار تخصیص‌یافته از محل منابع وزارت بهداشت نیز ۴۸ میلیارد ریال بوده است. تجهیز این مجموعه متضمن اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال است.

مصطفی محمدی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ در هنگام بازدید از محل پروژه پانسیون پزشکان بیمارستان الغدیر ابهر با بررسی آخرین مراحل تکمیل پانسیون هفت واحدی، بر لزوم شتاب بخشی به فرآیند اجرا، همراه با رعایت کامل استانداردهای فنی و شاخص‌های رفاهی تأکید کرد.

بیشتر بخوانید

وی هدف راهبردی از احداث این مجتمع را «جذب، نگه‌داشت و تثبیت پزشکان متخصص و کادر درمان» برشمرد و افزود: ایجاد فضایی مناسب و شایسته برای اسکان و تأمین رفاه آنان را از جمله ارکان تحقق این هدف است. 

رئیس بیمارستان الغدیر ابهر با اشاره به چالش کمبود شدید امکانات اقامتی، اظهار داشت: تداوم این مسیر، شرط لازم برای جذب بهینه نیروهای متخصص و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های درمانی است.

وی در تشریح مدل تأمین مالی این طرح مشترک با خیران سلامت، تصریح کرد: ارزش کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیّران  در حدود ۵۰ میلیارد ریال و اعتبار تخصیص‌یافته از محل منابع وزارت بهداشت نیز ۴۸ میلیارد ریال بوده است. تجهیز این مجموعه متضمن اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال است که بخشی از آن از سوی دانشگاه تأمین شده است.

محمدی  با تقدیر از تلاش‌های بی‌وقفه گروه اجرایی، ابراز کرد: امیدواریم  با پیگیری مستمر و تداوم همراهی بزرگواران خیر، این طرح در موعد مقرر، تجهیز و آماده بهره‌برداری شود تا گامی بلند در مسیر ارتقاء کیفیت خدمات درمانی به بیماران و افزایش رضایت‌مندی جامعه پزشکی برداشته شود.

وی با بیان اینکه پانسیون تنها یک ساختمان نیست، بلکه سرمایه‌گذاری بر کیفیت درمان است، توضیح داد: استراحت و آرامش کادر درمانی در شیفت‌های طاقت‌فرسا، مستقیماً بر دقت تشخیص و ایمنی بیمار تأثیر می‌گذارد. این پروژه در نهایت یک دستاورد سه‌گانه دارد: آرامش پزشک، اطمینان بیمار و ارتقاء شاخص‌های سلامت در منطقه.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر