logo
امروز : سه شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۰۸
[ شناسه خبر : ۴۸۷۱۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
امام جمعه طارم:

مشکلات خیابان‌های طارم نیازمند رسیدگی است

مشکلات-خیابان‌های-طارم-نیازمند-رسیدگی-است-
امام جمعه شهرستان طارم با بیان اینکه شهرداری آب‌بر باید نسبت به بهبود وضعیت خیابان قدس جنوبی اقدام کند، گفت: چرا که اهالی چندین بار این موضوع را مطالبه کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام مهدی منصوری در خطبه‌های امروز نماز جمعه طارم گفت: اداره برق باید مشکل خاموشی کوچه‌ها در سطح شهر و روستا و ضعف ولتاژ برق در برخی مناطق را هر چه سریع‌تر رفع کند تا رفاه و امنیت شهروندان تأمین شود. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه همچنین شهرداری آب‌بر باید نسبت به بهبود وضعیت خیابان قدس جنوبی اقدام کند، تصریح کرد: چرا که اهالی چندین بار این موضوع را مطالبه کرده‌اند.  

امام جمعه طارم ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه‌ زهرا (س)، اظهار داشت: ایشان الگوی جهاد تبیین، بصیرت، استقامت در برابر ظلم و چشمه جوشان ایمان و ولایت‌مداری است. 

وی با تاکید بر اینکه شخصیت ایشان فراتر از درک بشر و ابعاد وجودی‌اش همچنان ناشناخته است، گفت: حضرت زهرا (س) در عمر کوتاه خود به مقام صدیقه‌کبری رسیدند، چرا که در صداقت و بندگی خدا سرآمد همه زنان بودند.

منصوری خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) در زندگی خانوادگی نیز نماد همسرداری، مادری مهربان و تربیت نسلی مؤمن و انقلابی بودند حضور دائمی ایشان در کنار فرزندانشان نشانگر نقش تعیین‌کننده مادر در تربیت نسل مؤمن و ولایت‌مدار است.  

وی یادآور شد: زندگی حضرت زهرا (س) تنها یک واقعه تاریخی نیست، بلکه نماد عظمت، ایثار و دفاع از حق و ولایت است.

امام جمعه طارم با بیان اینکه هم‌زمانی شهادت حضرت زهرا (س) با 13 آبان، روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، یادآور روحیه ظلم‌ستیزی این بانوی بزرگ اسلام است.

وی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی با شعار استقلال و آزادی، سلطه‌ آمریکا و غرب را به چالش کشید و همین سبب دشمنی دائم آنان با ایران شد، عنوان کرد: آمریکا همواره تلاش کرده ملت‌ها را وابسته نگه دارد، همان‌گونه که در ونزوئلا و سودان برای منافع نفتی دخالت می‌کند.  

منصوری با تاکید بر اینکه امروز دشمن با جنگ نرم به دنبال تزریق یأس و ناامیدی به مردم است تا ناکارآمدی نظام را القا کند، اما ملت ایران با اتکا به ایمان، ولایت و روحیه امید، ثابت کرده که این نقشه‌ها شکست‌خورده است، گفت: ایران اسلامی امروز مظهر اقتدار، پیشرفت و عدالت است و حضور فعالش در سازمان‌های بین‌المللی چون شانگهای، اکو و بریکس نشانه جایگاه والای کشور ما در منطقه و جهان است. 

وی تاکید کرد: دشمن بداند که با تهدید، تحریم یا جنگ رسانه‌ای هرگز نمی‌تواند ملت مؤمن و مقاوم ایران را از مسیر عزت و استقلال بازدارد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر