logo
امروز : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۱۴
[ شناسه خبر : ۴۸۵۹۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس اداره تعاون روستایی خدابنده مطرح کرد:

توزیع 4500 تن کودشیمیایی در خدابنده

توزیع-4500-تن-کودشیمیایی-در-خدابنده
رئیس اداره تعاون روستایی خدابنده گفت: تاکنون، مقدار ۴ هزار و 50۰ تن انواع کودشیمیایی از نوع ازته و فسفاته مورد نیاز کشاورزان توسط تشکل‌های تحت نظارت اداره تعاون روستایی این شهرستان با هدف کمک به تحقق شعار سال تامین و توزیع شده است.

اسماعیل کرمی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اظهار کرد: در راستای پشتیبانی از تولید و حمایت از بهره‌برداران بخش کشاورزی، تامین و توزیع نهاده‌های کشاورزی و تولید روستایی با هدف دسترسی آسان و نزدیک کشاورزان به این خدمات و در نتیجه افزایش تولید در محصولات کشاورزی و نیز افزایش رشد کشت‌های پاییزه سال جاری از وظایف شرکت‌های تعاونی روستایی است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: در این راستا برای کشت پاییزه تاکنون، مقدار ۴ هزار و ۵۰۰ تن انواع کودشیمیایی از نوع ازته و فسفاته مورد نیاز کشاورزان توسط تشکل‌های تحت نظارت اداره تعاون روستایی شهرستان خدابنده با هدف کمک به تحقق شعار سال تامین و توزیع شده است.

رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان خدابنده ادامه داد:  با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده، تامین به‌موقع و کافی نهاده‌های کشاورزی می‌تواند به بهبود عملکرد کشت و در نتیجه بهبود امنیت غذایی کشور منجر شود.

وی بیان داشت: توزیع کود شیمیایی در این دوره هر چند به عنوان یک اقدام ضروری به نظر می‌رسد اما هم‌چنین می‌تواند به رونق اقتصادی در بخش کشاورزی کمک کند و انگیزه بیشتری به کشاورزان ارائه دهد.

کرمی با بیان اینکه امید است که با همکاری و هم‌یاری همه بخش‌ها سال زراعی موفق‌تری را تجربه کنیم تصریح کرد: کود شیمیایی برای کشت پاییزه به مقدار کافی تامین شده و توزیع آن میان کشاورزان انجام می‌شود و تدابیر لازم برای تامین نهاده‌هایی مانند کود و سایر در نظر گرفته شده است.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر