[ شناسه خبر : ۴۸۵۸۲ ]
[ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
سرپرست ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان خبر داد:
ناظر زنجانی قاضی نبرد استقلال و فجر شهید سپاسی
سرپرست ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: در راستای برگزاری دیدار تیمهای استقلال تهران و فجر شهید سپاسی در هشتمین هفته لیگ برتر یک زنجانی به عنوان ناظر و مسئول این بازی انتخاب شد.
اسلام محمدیپور در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ اظهار کرد: نظارت و مسئولیت بر بازی دو تیم استقلال تهران و فجر شهید سپاسی با حضور ناظر زنجانی خواهد بود و این انتخاب، نشاندهنده اعتماد سازمان لیگ به توانمندیهای ناظران استان زنجان است.
بیشتر بخوانید
وی تصریح کرد: این دیدار که از سری مسابقات حساس هفته هشتم لیگ برتر ۱۴۰۴ خواهد بود، در روز یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۵ برگزار خواهد شد، ورزشگاه پارس شیراز، میزبان این مصاف خواهد بود.
سرپرست ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان در پایان گفت: برای مهدی ناصحیمنفرد آرزوی موفقیت در این مسئولیت مهم را داریم و امیدواریم با حضور وی، شاهد برگزاری دیداری جذاب در رقابتهای لیگ برتر باشیم.
انتهای خبر/

