logo
امروز : چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۳۳
[ شناسه خبر : ۴۸۵۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان خبرداد

کشف و ضبط 35 تن کود تقلبی تولید شده در زنجان

کشف-و-ضبط-35-تن-کود-تقلبی-تولید-شده-در-زنجان

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: 35 تن کود تقلبی تولید شده در زنجان کشف و ضبط شد.

مرتضی ممیزی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: طی بازرسی سرزده با حضور رئیس شعبه تعزیرات حکومتی استان زنجان از یک شرکت تولید کننده کود شیمیایی‌، تعداد 209 کیسه کود تقلبی تولید شده کشف و ضبط شد.

وی تصریح کرد: این کودها توسط شرکت متخلف در کیسه های 50 کیلویی بسته بندی شده بودند که کشف شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان افزود: بلافاصله پرونده واحد صنفی متخلف تشکیل و تحقیقات تخصصی آغاز و مشخص شد محموله 24 تنی کود تقلبی که در محورهای مواصلاتی استان کشف شده بود ، توسط این شرکت تولید و به مقصد استان های دیگر در حال حمل بوده است.

وی بیان کرد: بر این اساس 35 تن کود تقلبی به ارزش بیش از 800 میلیون ریال در استان زنجان کشف شد.

ممیزی بیان کرد: پرونده این شرکت متقلب در حال سیر مراحل قانونی است.

وی در ادامه از توقیف کامیون حامل پوشاک قاچاق در زنجان خبرداد و افزود: پرونده متهم در شعب اداره کل تعزیرات حکومتی استان زنجان تشکیل و مورد رسیدگی قرار گرفته است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان ابراز کرد: ارزش پوشاک کشف شده 250میلیون ریال گزارش شده است.

وی افزود: براساس حکم صادره از سوی شعبه مربوطه‌، عامل قاچاق علاوه بر ضبط کالاهای مکشوفه به نفع دولت‌، به پرداخت جریمه نقدی بمیزان 293 میلیون ریال در حق صندوق دولت محکوم شد.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر