logo
امروز : شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۴۰
[ شناسه خبر : ۴۸۴۰۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
فیلم؛

زنجان میهمان نگین انقلاب بود

زنجان-میهمان-نگین-انقلاب-بود
مقام معظم رهبری 22 سال پیش یعنی ۲۱ مهر ماه ۸۲ به استان زنجان سفر پر خیر و برکتی داشتند که آثار آن تا امروز کاملاً مشهود است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ سفر مقام معظم رهبری به استان زنجان در ۲۱ مهر ماه ۸۲، نقطه عطفی در تاریخ این استان و ارتباط مردم با رهبری نظام بود. استقبال بی‌نظیر و تاریخی مردم زنجان از ایشان، نشان‌دهنده عشق و ارادت عمیق آن‌ها به رهبرشان بود. این سفر نه‌تنها تأثیرات معنوی و اجتماعی زیادی بر جای گذاشت، بلکه موجب تقویت روحیه انقلابی و ملی در میان مردم زنجان شد.

بیشتر بخوانید

بیانات مقام معظم رهبری در این دیدار، به ویژه تأکید بر عزت، استقلال و اسلام، همچنان در ذهن و دل مردم زنجان باقی مانده است.

ایشان در این دیدار فرمودند؛ در شعار نوشته‌های خودتان نوشته‌اید که:

زنجانی‌لَر گان وِرَر

انقلابا جان‌وِرر

ایشان با اشاره به شعارهای مردم زنجان، روحیه فداکاری و ایثار آن‌ها را ستودند و به‌خوبی نشان دادند که این ویژگی‌ها بخشی از هویت فرهنگی و اجتماعی زنجانی‌هاست.

این سفر و پیام‌های رهبری، نه‌تنها در آن زمان بلکه تا به امروز به عنوان یک منبع الهام برای مردم زنجان و دیگر مناطق کشور باقی مانده است. احساس مسئولیت و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی در میان زنجانی‌ها همچنان قوی و پایدار است و این امر نشان‌دهنده استمرار ارزش‌های اسلامی و انقلابی در جامعه است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر