توزیع کننده مواد مخدر در زنجان دستگیر شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان با اشاره به افزایش برخورد با سوداگران مواد مخدر در استان زنجان گفت: در یکی از شهرستانهای استان زنجان توزیع کننده مواد مخدر در قالب قرص دستگیر شد.
سعید بابایی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; از کشف مواد مخدر در قالب بيش از سه هزار و 800 قرص از يك سوداگر مرگ خبرداد و اظهار کرد: این فرد یکی از توزیع کنندگان مواد مخدر بود که در دام پلیس گرفتار شد.
وی تصریح کرد: ماموران پليس امنيت عمومي از فعاليت يك قاچاقچي و توزيع كننده مواد مخدر مطلع و موضوع را در دستور كار خود قرار دادند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان افزود: ماموران پس از شناسايي اين متهم وي را حين حمل مواد مخدر با يك دستگاه خودرو پرايد دستگير و در بازرسي از خودرو متهم دو هزار و 490 قرص ترامادول كشف كردند.
وی خاطر نشان کرد: در ادامه تحقيقات ماموران موفق شدند از مغازه اين متهم هزار و 344 قرص ترامادول ديگر کشف كنند.
بابایی با اشاره به مبارزه بيامان و خستگي ناپذير پليس با قاچاقچيان مواد افيوني گفت: سوداگران مرگ سلامت جامعه را هدف قرار داده اند.
وي خانوادهها را به عنوان حاميان نيروي انتظامي در مبارزه با مواد مخدر بيان و از آنان خواست در صورت اطلاع از فعاليت هاي قاچاقچيان مواد مخدر، موضوع را به پليس از طريق سامانه 110اطلاع دهند.
//ع
انتهای خبر/