logo
امروز : دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۱۳
[ شناسه خبر : ۴۷۵۹۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای زنجان عنوان کرد:

افتتاح ۱۳ پروژه‌ عمرانی راهداری زنجان

افتتاح-۱۳-پروژه‌-عمرانی-راهداری-زنجان-
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: افتتاح ۱۳ پروژه عمرانی و زیربنایی با مجموع اعتباری بالغ بر ۷۵۸ میلیارد تومان در زنجان به مناسبت هفته دولت انجام شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اصغر اسماعیلی در مراسم افتتاحیه بهسازی و آسفالت‌ریزی آزادراه زنجان به قزوین که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: اداره‌کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان زنجان ۱۳ پروژه عمرانی و زیربنایی با مجموع اعتباری بالغ بر ۷۵۸ میلیارد تومان انجام داد. این طرح‌ها در سه حوزه اصلی شامل راهداری، فنی و راه‌های روستایی و همچنین توسعه مدیریت و منابع اجرایی شده و هدف اصلی آن‌ها ارتقاء کیفیت جاده‌ها، افزایش ایمنی سفرها و فراهم کردن زمینه رشد اقتصادی استان است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه پروژه‌ها در حوزه معاونت راهداری با اعتباری بیش از ۶۴۱ میلیارد تومان عملیاتی شده است، افزود: مهم‌ترین طرح این بخش بهسازی و آسفالت آزادراه‌های زنجان به قزوین و زنجان به تبریز در مجموع به طول ۴۵ کیلومتر و با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان است. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان با اشاره به اینکه همچنین پروژه‌هایی همچون لکه‌گیری و روکش آسفالت محور ترانزیت زنجان به میانه در دو بخش به طول ۱۰/۵ کیلومتر با ۴۵ میلیارد تومان اعتبار، روکش محور زنجان به بیجار به طول ۱۰ کیلومتر با ۴۵ میلیارد تومان، بهسازی راه‌های روستایی امامزاده یعقوب و خاکریز به طول ۸/۵ کیلومتر با ۲۷ میلیارد تومان و بهسازی محور تهم به چورزق به طول ۱۰ کیلومتر با ۲۴ میلیارد تومان از دیگر اقدامات این حوزه به شمار می‌آید.

وی گفت: در حوزه معاونت فنی و راه‌های روستایی نیز چهار پروژه با اعتباری بیش از ۸۲ میلیارد تومان اجرا شده است که شامل بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی کله‌خانه و گلی در شهرستان ابهر، راه روستایی کردی در ماهنشان و مسیر آقزوج در شهرستان سلطانیه است. 

اسماعیلی با تأکید بر اینکه این پروژه‌ها دسترسی روستاییان به خدمات شهری را تسهیل و سطح رفاه مناطق محروم را ارتقاء می‌دهند، ادامه داد: در حوزه توسعه مدیریت و منابع، فاز توسعه‌ای مجتمع خدماتی و رفاهی بین‌راهی رونیکام در مسیر زنجان - تبریز با سرمایه‌گذاری ۳۵ میلیارد تومانی بخش خصوصی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: این مجموعه با ایجاد ۱۰ فرصت شغلی مستقیم، شامل جایگاه سوخت و یک ساختمان اداری جدید است که به بهبود خدمات رفاهی و پشتیبانی از سفرهای جاده‌ای کمک خواهد کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان اضافه کرد: افتتاح این ۱۳ پروژه نقش مهمی در تقویت شبکه حمل‌ و نقل استان، افزایش ایمنی تردد، کاهش زمان سفر و ایجاد زمینه‌های رونق اقتصادی و اجتماعی دارد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر