کشف گندم خارج از شبکه در ابهر

اسماعیل جهانسیر در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ از کشف یک هزار و 850 تن گندم خارج از شبکه خرید تضمینی در این شهرستان خبر داد و گفت: این مقدار گندم از ۱۸ واحد بوجاری و فرآوری غلات کشف شده است.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه بازرسان جهاد کشاورزی با انجام بازرسیهای مستمر و دقیق، این تخلفات را شناسایی کرده و گندمهای توقیفی را به سیلوهای نگهداری گندم تحویل دادهاند،افزود: بازرسان این اداره بهصورت روزانه و در دو شیفت صبح و بعد از ظهر در حال فعالیت هستند تا هرگونه تخلف در زمینه کالاهای اساسی مردم را شناسایی و با آن برخورد کنند
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ابهر با بیان اینکه از همشهریان درخواست داریم که در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه، با شماره ۱۲۴ تماس بگیرند تا اقدامات لازم برای پیگیری و برخورد با متخلفان انجام شود، تصریح کرد: این اقدام در جهت حفظ حقوق مصرفکنندگان و جلوگیری از سوءاستفادهها در حوزه محصولات اساسی است.
وی با اشاره به اهمیت تأمین امنیت غذایی و حفظ کیفیت محصولات کشاورزی، یادآور شد: نظارت دقیق بر روند توزیع و خرید محصولات کشاورزی از اولویتهای این اداره است.
جهانسیر همچنین به نقش مهم کشاورزان در تأمین نیازهای غذایی جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: کشاورزان زحمتکش ما همواره باید مورد حمایت قرار گیرند تا بتوانند به بهترین نحو ممکن محصولات خود را تولید و به بازار عرضه کنند.
وی خاطرنشان کرد: هرگونه تخلف در این حوزه نهتنها به منافع کشاورزان آسیب میزند، بلکه به مصرفکنندگان نیز لطمه میزند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ابهر متذکر شد: ما بهعنوان متولیان حوزه کشاورزی، موظفیم که با دقت و حساسیت بیشتری بر روند توزیع و خرید محصولات نظارت کنیم تا حقوق همه ذینفعان رعایت شود.
انتهای خبر/