پخت نان به روش سنتی برای کشور گران تمام میشود/ راه حل مدیریت نان حرکت به سمت توسعه نانواییهای صنعتی است
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس گفت: پخت نان به روش سنتی برای کشور گران تمام میشود.
فریدون احمدی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به افزایش قیمت نان در تهران و استانها اظهار کرد: قیمت نان از سال 93 تاکنون افزایش نیافته بود که این روزها شاهد افزایش قیمتها هستیم.
وی با بیان اینکه باید قبول کنیم که هزینههای نانواییها افزایش یافته است، ابراز کرد: در این سه سال قیمت آب، برق و گاز افزایش داشته و دستمزدها نیز دچار تغییراتی شده و طبیعی بود که متناسب با تورم افزایشهایی صورت گیرد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش 15 درصدی نان در تهران گفت: در استان زنجان قیمت نان افزایش نیافته اما به نظرم در روزهای آینده این افزایش را در زنجان نیز شاهد باشیم.
وی بیان کرد: انتقاداتی در خصوص اینکه چرا بیشتر از میزان تورم قیمت نان افزایش داشته اما از طرف دیگر باید توجه داشت که سه سال قیمت نان ثابت مانده است.
احمدی با بیان اینکه قیمت تمام شده نان در حال حاضر بیشتر است، تصریح کرد: کشور باید در دراز مدت به سمت استفاده از نان صنعتی برود.
وی با بیان اینکه نان صنعتی همچنان مغفول مانده است، عنوان کرد: راه حل مدیریت نان است که به سمت استفاده از نان صنعتی برویم چرا که با روش سنتی قادر به مدیریت صحیح نخواهیم بود.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نانواییهای صنعتی بزرگ باید گسترش یابند، اظهار کرد: این امر میتواند در کیفیت و سلامت نان موثر باشد.
//س
انتهای پیام/