logo
امروز : دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۱۲
[ شناسه خبر : ۴۷۲۲۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 8 دقیقه ]
غزه در خاک و خون می‌غلتد؛

غزه زیر آتش، جهان در سکوت

غزه-زیر-آتش،-جهان-در-سکوت
غزه در میان آوار، خون و فریاد کودکان بی‌پناه می‌سوزد، اما چشم‌های جهان بسته و سکوت مدعیان حقوق بشر، هم‌دست جنایات رژیم صهیونیستی شده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ این روزها غزه بار دیگر در آتش و خون می‌سوزد. حملات گسترده، بی‌وقفه و بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها، مدارس و اردوگاه‌های پناهجویان، تصویر هولناکی از جنایات علیه بشریت به نمایش گذاشته است. هزاران کودک، زن و غیرنظامی بی‌گناه قربانی جنایاتی می‌شوند که وجدان جهانی را به چالش کشیده، اما واکنش قاطعی از سوی نهادهای بین‌المللی دریافت نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید

در پس پرده این جنایات آشکار، حمایت‌های بی‌قید و شرط آمریکا از رژیم صهیونیستی به‌وضوح نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا می‌کند. تسلیحات پیشرفته، حمایت‌های سیاسی و وتوی قطعنامه‌های سازمان ملل، همگی به این رژیم امکان داده‌اند که با خیالی آسوده، دست به کشتار جمعی بزند و قوانین بین‌المللی را زیر پا بگذارد. سکوت مجامع بین‌المللی و استانداردهای دوگانه حقوق بشری نیز مهر تأییدی بر این فجایع زده است.

ملت فلسطین، به‌ویژه در نوار غزه، در شرایطی غیرانسانی و با کمترین امکانات حیاتی مقاومت می‌کنند. تصاویر دلخراش از پیکرهای بی‌جان کودکان، گریه مادران داغدار و ساختمان‌های ویران‌شده، به وضوح بیانگر آن است که این تجاوز، نه یک جنگ بلکه یک نسل‌کشی تمام‌عیار است. جهانیان باید بدانند که تداوم این وضعیت، پیامدهای سهمگینی برای وجدان بشری و ثبات منطقه‌ای خواهد داشت.

جهان در آزمونی تاریخی قرار دارد

علی‌پناه قره‌باغی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ بیان اینکه غزه مقاوم بار دیگر در آتش جنگ و خون می‌سوزد، اظهار کرد: مردم این منطقه که سال‌هاست زیر شدیدترین محاصره انسانی اقتصادی و نظامی به سر می‌برند، اکنون نیز آماج بی‌وقفه حملات زمینی، هوایی و دریایی رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه تجاوزی همه‌جانبه که نه‌تنها زیرساخت‌های غیرنظامی، بلکه جان زنان، کودکان و سالخوردگان بی‌دفاع را نشانه گرفته است، ابراز کرد: آنچه امروز در غزه می‌گذرد یک فاجعه انسانی تمام‌عیار است.

کارشناس علوم سیاسی با اشاره به اینکه فاجعه‌ای که سکوت در برابر آن همدستی با جنایتکاران و پشت‌کردن به ابتدایی‌ترین اصول حقوق بشر محسوب می‌شود، عنوان کرد: تصاویر دلخراش از اجساد کودکان، آوارگان بدون سرپناه و بیمارستان‌های ویران‌شده، تنها بخش کوچکی از واقعیتی است که در برابر دیدگان جهانیان در حال وقوع است.

وی با بیان اینکه با این حال بسیاری از دولت‌های مدعی آزادی و حقوق بشر، یا در سکوت کامل فرو رفته‌اند و یا با مواضعی دوپهلو، از جنایتکار حمایت می‌کنند، بیان کرد: این وضعیت ضرورت بازنگری جدی در نظام بین‌الملل و نهادهای مدعی عدالت را بیش از پیش نمایان می‌کند.

کارشناس علوم سیاسی با تأکید بر اینکه از منظر حقوق بین‌الملل بشردوستانه، آنچه در غزه رخ می‌دهد، مصداق بارز جنایت جنگی است، ابراز کرد: حمله به اماکن غیرنظامی، کشتار هدفمند کودکان، ممانعت از ورود کمک‌های انسانی و محاصره غذایی و دارویی، همگی تخلفات آشکاری هستند که می‌بایست با پیگیری حقوقی و فشارهای بین‌المللی جدی مواجه شوند. 

قره‌باغی اضافه کرد: فقدان اراده جهانی برای ایستادن در برابر رژیم اشغالگر، خود به نوعی مشروعیت‌بخشی ضمنی به این جنایات بدل شده است.

وی با بیان اینکه در این میان نقش ملت‌ها، فعالان رسانه‌ای و نهادهای مستقل اهمیت دوچندانی می‌یابد، ابراز کرد: روایت حقیقت، افشای جنایت و مطالبه‌گری برای اجرای عدالت باید به یک وظیفه همگانی تبدیل شود. هر سکوت، بی‌تفاوتی، و هر تأخیر در واکنش، هزینه‌ای است که مردم بی‌پناه غزه با جان خود پرداخت می‌کنند. 

کارشناس علوم سیاسی بیان کرد: امروز، جهان در آزمونی تاریخی قرار گرفته است یا در کنار مظلوم خواهد ایستاد یا شریک جرم ستمگران باقی خواهد ماند.

 

سکوت سازمان‌های بین‌المللی تأمل‌برانگیز است

سید اعلاء موسوی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛با بیان اینکه این روزها غزه بار دیگر در آتش و خون می‌سوزد، اظهار کرد: افراد بی‌گناه فلسطینی، زنان، کودکان و سالمندان، هدف مستقیم حملات هوایی و زمینی رژیم منحوس صهیونیستی قرار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه حملاتی که نه‌تنها زیرساخت‌های حیاتی همچون بیمارستان‌ها، مدارس و مراکز خدماتی را نابود کرده بلکه صحنه‌هایی از فاجعه انسانی به‌وجود آورده که وجدان هر انسان آزاده‌ای را جریحه‌دار می‌کند، ابراز کرد: رژیم صهیونیستی، با استفاده از حمایت سیاسی، نظامی و اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا، عملاً بی‌هیچ ترسی از پاسخگویی بین‌المللی، به نسل‌کشی آشکاری در غزه دست زده است. 

کارشناس علوم سیاسی با تأکید بر اینکه چراغ سبز آمریکا و برخی کشورهای غربی، باعث شده تا این رژیم سرکوبگر با خیال راحت، به کشتار مردم مظلوم فلسطین ادامه دهد، بدون آنکه حتی نگران فشارهای دیپلماتیک باشد، عنوان کرد: در این میان، سکوت سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای مدعی حقوق بشر تأمل‌برانگیز است.

وی با اشاره به اینکه هر روزی که می‌گذرد، تعداد قربانیان بیش‌تر می‌شود و جهان فقط نظاره‌گر این فاجعه انسانی است، ابراز کرد: انگار جان مردم فلسطین، ارزشی برای قدرت‌های جهانی ندارد.

کارشناس علوم سیاسی با تأکید بر اینکه با وجود تمام این ظلم‌ها، مقاومت مردم فلسطین همچنان ادامه دارد، عنوان کرد: آن‌ها با دستان خالی، اما با اراده‌ای استوار، در برابر اشغالگری ایستاده‌اند. خون شهدای فلسطینی، فریادی خاموش اما کوبنده است که روزی دامن اشغالگران را خواهد گرفت.

موسوی ادامه داد: اکنون زمان آن است که ملت‌های مسلمان و آزادگان جهان، با اتحاد، آگاهی‌بخشی و فشار بر دولت‌های خود، خواهان توقف فوری این جنایات و پایان اشغالگری شوند.

وی بیان کرد: غزه زخمی است که در پیش چشم جهان باز مانده و تنها با اراده جهانی برای عدالت، می‌توان مرهمی بر آن نهاد.

 

سکوت نهادهای بین‌المللی خطرناک است

حجت‌الاسلام محمود محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه نسل‌کشی در غزه یکی از فجیع‌ترین و غیرانسانی‌ترین جنایاتی است که در دنیای معاصر شاهد آن هستیم، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی که به حق لقب کودک‌کش را با خود یدک می‌کشد با حمایت‌های همه‌جانبه آمریکا و برخی قدرت‌های غربی، دست به جنایت‌هایی می‌زند که قلب هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد.

وی با بیان اینکه این رژیم منحوس، نه تنها زنان و مردان بی‌گناه فلسطینی را هدف حملات خود قرار داده بلکه کودکان معصوم را نیز از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی‌شان محروم کرده است، ادامه داد: جنایاتی که در غزه رخ می‌دهند نه یک رویداد نظامی بلکه یک فاجعه انسانی و مصداق بارز نسل‌کشی هستند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان زنجان با اشاره به اینکه حملات مداوم به مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها، مدارس و حتی مراکز امدادرسانی، نشان می‌دهد که هدف اصلی نه مقابله با تهدید نظامی، بلکه نابودی هویت، نسل و آینده ملت فلسطین است، ابراز کرد: این اقدامات با کمک‌های تسلیحاتی مالی و سیاسی ایالات متحده آمریکا صورت می‌گیرد کشوری که همواره شعار حقوق بشر سر داده اما در عمل شریک جنایات جنگی رژیم صهیونیستی است.

وی با تأکید بر اینکه رژیم اشغالگر صهیونیستی، با اطمینان از حمایت‌های بین‌المللی و به‌ویژه همراهی بی‌قید و شرط آمریکا با بی‌رحمی تمام به بمباران مردم غزه ادامه می‌دهد، بیان کرد: این رژیم منحوس زیرساخت‌های حیاتی را نابود می‌کند کمک‌های بشردوستانه را مسدود می‌سازد و مانع از رسیدن دارو و غذا به نیازمندان می‌شود. 

مدیر ستاد اقامه نماز استان زنجان ادامه داد: هزاران کودک، زن و سالخورده، تنها به جرم فلسطینی بودن جان خود را از دست داده‌اند در حالی که جوامع بین‌المللی و نهادهای مدعی حقوق بشر با سکوتی سنگین و سوال‌برانگیز در برابر این جنایات چشم بسته‌اند.

محمدی گفت: سکوت نهادهای بین‌المللی خطرناک است چرا که به رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش چراغ سبز می‌دهد تا بی‌هیچ ترسی به جنایات خود ادامه دهند. این وضعیت، بار دیگر اثبات می‌کند که عدالت در دنیای امروز، قربانی منافع سیاسی و اقتصادی قدرت‌های بزرگ شده است.

وی عنوان کرد: ملت‌های آزاده جهان باید با صدای بلند این نسل‌کشی را محکوم کنند و اجازه ندهند که خون بی‌گناهان بی‌پاسخ بماند. وجدان بیدار جهانیان، باید در برابر این فاجعه انسانی واکنش نشان دهد و عاملان آن را به دادگاه‌های بین‌المللی بکشاند. سکوت، در چنین شرایطی، همدستی با جنایت است.

آنچه امروز در غزه می‌گذرد، آزمونی جدی برای بشریت و نهادهای مدعی حقوق بشر است. رژیم صهیونیستی با حمایت مستقیم آمریکا، در حال ارتکاب جنایات جنگی و ضد انسانی است. سکوت در برابر این ظلم، خیانت به اصول انسانی و بی‌تفاوتی نسبت به آینده‌ای است که ممکن است دیر نباشد به سراغ دیگران نیز بیاید. امروز، صدای مظلومان غزه باید به گوش همه جهان برسد؛ پیش از آنکه فردایی برای فریاد نباشد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر