logo
امروز : یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۴۴
[ شناسه خبر : ۴۷۰۷۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
مربی ورزشی:

خدابنده خانه کاراته ندارد

خدابنده-خانه-کاراته-ندارد
مربی ورزشی گفت: در شهرستان خدابنده خانه کاراته وجود ندارد و خواستاریم مسئولان شهرستان به ورزش و جایگاه آن بیش‌تر دقت کنند و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

معظمه محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: هنگام بررسی انتخاب بین ژیمناستیک و کاراته، اولین موضوعی که باید در نظر گرفته شود ویژگی‌های خاص هریک از این دو ورزش و تطابق آن‌ها با اهداف و شخصیت فردی است.

بیشتر بخوانید

وی ادامه داد: رشته ورزشی ژیمناستیک بر انعطاف‌پذیری، تعادل و حرکات هنری تمرکز دارد و اگر کسی به حرکات زیبا و نمایش قدرت بدنی علاقه‌مند باشد، این رشته می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

مربی ورزشی اضافه کرد: از سوی دیگر کاراته بر آموزش مهارت‌های دفاع شخصی و تقویت قدرت بدنی تاکید دارد و علاوه بر بهبود توانایی‌های جسمانی، به تقویت مهارت‌های ذهنی و تمرکز هم کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 100 نفر هنرجو در سنین‌ مختلف نونهالان و نوجوانان آموزش‌های لازم را در زمینه کاراته و ژیمناستیک دریافت می‌کنند.

محمدی خاطرنشان کرد: مقام‌های قهرمانی در سطح استانی و شهرستانی و کشوری و خصوصاً بین‌المللی در زمینه کاراته داشته‌ایم، اما در حال حاضر به دلیل کمبود امکانات و نبود حمایت‌های لازم و وسایل مورد نیاز در رشته‌های مربوطه در مسابقات شرکت نکرده‌ایم.

مربی ورزشی ادامه داد: در شهرستان خدابنده خانه کاراته نداریم و در حوزه مدیریتی ضعیف عمل کرده‌ایم و خواستاریم مسئولان شهرستان به ورزش و جایگاه آن جامه عمل بپوشانند و حمایت‌های لازم را انجام دهند زیرا که این شهرستان ظرفیت بالا و گستردگی زیادی دارد و به همین خاطر نیازمند توجه بیش‌تر است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر