logo
امروز : شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۱۰
[ شناسه خبر : ۴۵۹۷۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
امام جمعه قیدار خبر داد:

طبخ ۶۰ هزار پرس غذا در خدابنده

طبخ-۶۰-هزار-پرس-غذا-در-خدابنده
امام جمعه قیدار گفت: امسال در روز غدیر طبخ و توزیع و اطعام ۶۰ هزار پرس غذا در شهرستان خدابنده انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ به مناسبت فرا رسیدن دهه امامت و ولایت جلسه ستاد غدیر خم در دفتر امام جمعه شهر قیدار برگزار شد.   

بیشتر بخوانید

حجت‌الاسلام علی موسوی در این جلسه که اعضای ستاد غدیر شهرستان خدابنده حضور داشتند با تسلیت فرا رسیدن سالگرد امام راحل و هم‌چنین تبریک دهه امامت و ولایت بیان داشت: غدیر و فضائل آن باید بیان و دیده شود و جایگاه آن بسیار مهم است.  

وی به اطعام غدیر اشاره کر و گفت: در روز غدیر اطعام دادن ثواب زیادی دارد و در این روز اطعام عمومی انجام شود زیرا که غدیر و جایگاه آن و اطعام دادن در آن روز بسیار مهم و ویژه است و باعث باشکوه شدن جشن غدیر می‌شود. 

 امام جمعه شهر قیدار ادامه داد: ستاد غدیر با کمک و همیاری تمامی ارگان‌ها و مشارکت مردم تشکیل شود و مسئولان و اعضای ستاد نسبت به نصب پرچم‌ها اقدام کنند و فضاسازی شهر در این ایام توسط شهرداری‌ها انجام شود.  

وی تصریح کرد: مراسم روز غدیر در روستاها، ادارات، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها برگزار شود و همه در برگزاری این روز نقشی فعال داشته باشند و دهه غدیر امسال با شکوهتر انجام شود و باید هر سال نسبت به سال‌های گذشته یک گام جلوتر باشیم. 

 امام جمعه قیدار اضافه کرد: امسال نیز در روز غدیر طبخ و توزیع و اطعام ۶۰ هزار پرس غذا و بیش‌تر در شهرستان خدابنده انجام خواهد شد.   

در ادامه جلسه حجت‌الاسلام علی خدابنده‌لو نیز اظهار کرد: جشن‌های عید غدیر در اکثر روستاها با حضور روحانیون مستقر در آن روستاها همراه با جشن و سرور و مولودی‌خوانی انجام می‌شود و مثل سنوات گذشته برپایی ایستگاه صلواتی نیز خواهیم داشت.  

وی به برپایی جشن‌های خانگی نیز اشاره و تصریح کرد: امسال نیز در اکثر روستاها و اطراف شهرهای شهرستان خدابنده جشن‌های خانگی توسط بانوان و مردم برگزار می‌شود و در روز عید غدیر خم سنت حسنه اطعام به‌ویژه در روستاها با مشارکت همگانی انجام خواهد شد.   

رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان خدابنده به طرح ۵۰ تا ۱۱۰ دیگ طبخ و توزیع غذا اشاره و اظهار کرد: اداره تبلیغات، با تهیه دو تن برنج در طرح اطعام، اقدام و کمک خواهد کرد.  

در پایان این جلسه از تعدادی اعضای هیات امنای مساجد شهرستان خدابنده با اهدای قرآن و تندیس یادبود تجلیل به عمل آمد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر